BILA JE UČESNICA VELIKOG BRATA, AMPUTIRALI SU JOJ NOGU ZBOG TEŠKE BOLESTI: Evo kako izgleda posle 10 GODINA!
Pre 27 godina dobila je lentu najlepše, mis Bosne i Hercegovine, Foto: Printscreen B92

sećate li se bivše misice?

BILA JE UČESNICA VELIKOG BRATA, AMPUTIRALI SU JOJ NOGU ZBOG TEŠKE BOLESTI: Evo kako izgleda posle 10 GODINA!

Privukla je pažnju javnosti zbog teške životne priče

Objavljeno: 09:24h

Tatjana Jovančević učestvovala je u rijalitiju "Veliki brat" 2009. godine.

Pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče, pošto joj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga, a sedam godina pre toga preživela je otmicu.

Ovoj bivšoj učesnici rijalitija noga je aputirana 1996. godine, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu.

Njena majka Gordana je tokom ćerkinog boravka u rijalitiju medijima ispričala stravičnu priču o detinjstvu svoje ćerke.

Kako je Gordana tada ispričala, Tanja je sa 16 godina oteta dok je bila u poseti kod bake i deke u Bosni. Držana je u podrumu puna tri meseca, a onda je uspela da pobegne.

foto: Printscreen

S druge strane, Tatjanin otac, za kojeg su i ona i njena majka tvrdile da ih je izbacio na ulicu, govorio je da je priča o otmici njihova izmišljotina.

Tatjana danas radi u kozmetičkom salonu, ali i dalje žali za propuštenim prilikama, što je svojevremeno otkrila statusom koji je objavila na Fejsbuku.

Pre 27 godina dobila sam lentu najlepše, mis Bosne i Hercegovine. Imala sam samo 16 godina. Trebalo je da izađem na izbor za mis Jugoslavije u septembru te godine, odbila sam, i odbila sam ugovor jedne modne kuće", napisala je ona tada i dodala kako joj se po povratku u Beograd život raspao.

Vratila sam se u Zemun sa raspusta od bake i ovde mi je lagano počeo pucati život. Otac je našao neku udavaču, već tada udatu, uselila mu se zla u stan, a mene je izbacio na ulicu zbog nje, bila sam višak, tesno ako sam i ja tu. Svako bira svoju sudbinu, ja sam bila glupa jer nisam birala da krenem drugim putem, unovčila svoju lepotu i sad uživala negde u svetu. Dobila sam drugi zadatak, dobila sam borbu sa teškom bolešću i tumor, ostala bez dela tela i sedim i evo sada gledam ove crne neandertalce i slušam krik majmuna", objavila je ona na društvenoj mreži.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.