POZNATA SRPSKA PEVAČICA SE OTKINULA OD ALKOHOLA, VOZILA 244 NA SAT: Policija je pijanu privela na trežnjenje!
Foto: Printscreen Youtube

kakvo bahaćenje!

POZNATA SRPSKA PEVAČICA SE OTKINULA OD ALKOHOLA, VOZILA 244 NA SAT: Policija je pijanu privela na trežnjenje!

Platila je i kaznu od 1.000 evra!

Objavljeno:

Sandra Afrika otputovala je svojim skupocenim džipom na nastup u Crnu Goru, ali je navodno zbog nesavesne vožnje u pijanom stanju odvedena na trežnjenje u policiju!

Paparaco "Kurira" uhvatio je Sandru kako je privode u policijsku stanicu u Budvi. Ona je navodno tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

foto: Printscreen

Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provere videlo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su videli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu", otkriva izvor.

???‍♀️

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Iako je bilo crno na belo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra", zaključuje izvor.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometara na sat na auto-putu, gde je maksimalna dozvoljena brzina 130.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.