MOJA DECA SE NE PREPUCAVAJU! VELJKO POŠTUJE ŽENE, MA KO TO BIO: Oglasila se Ceca zbog SKANDALA koji trese estradu!
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

REAGOVALA

MOJA DECA SE NE PREPUCAVAJU! VELJKO POŠTUJE ŽENE, MA KO TO BIO: Oglasila se Ceca zbog SKANDALA koji trese estradu!

Pojavio se i status koji je navodno postavio Cecin sin Veljko

Objavljeno:

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ekskluzivno za Kurir komentarisala je poslednja dešavanja koja je svojim brutalnim statusima na Instagramu pokrenula Jelena Karleuša, koja je izvređala Cecinu decu, Anastasiju i Veljka, kategorično ističući da njena deca ni na koji način ne učestvuju u polemici sa Karleušom, jer su tako, kako je rekla, vaspitani.

foto: Damir Dervišagić

Naime, nakon što su tim povodom oglasili i druge estradne ličnosti, pre svijuh Aca Lukas, koji je hteo da zaštiti Anastasiju i upozori Karleušu da je prešla svaku meru u svoj prljavi rat uvlačeći decu kolega koje, kako se navodi, profesionalno ne može da "preskoči". Pojavio se i status koji je navodno postavio Cecin sin Veljko, ali Ceca je odmah porekla da je to Fejsbuk profil njenog sina.

foto: Milenko Miklja

- Moja deca imaju samo Instagram profil koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. On to nikada ne bi objavio, niti napisao, a kamoli javno izrekao jer mu njegovo vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju, ma ko to bio. On je mlad, sportista. Nikada nije ulazio u te ratove niti javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način. Ovaj profil je prijavljen i ja sam dematovala na društvenoj mreži Instagram. Ništa više ne bih komentarisala i stavila bih tačku na ovo - rekla je pevačica za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Ceca nije želela i nema nikakav komentar na brutalne izjave Jelene Karleuše na račun njene dece.

Bonus video

VATROMET NA ROĐENDANU

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.