LUNA SE NE ŠALI: Uskoro kreće S NASTUPIMA koji će biti SPEKTAKULARNI, a za to će dobijati JEZIVU SUMU!
Luna Đogani započinje pevačku karijeru, Foto: Nemanja Nikolić

IMA TREMU

LUNA SE NE ŠALI: Uskoro kreće S NASTUPIMA koji će biti SPEKTAKULARNI, a za to će dobijati JEZIVU SUMU!

Luna uskoro počinje da nastupa po regionu i inostranstvu

Objavljeno:

Za Lunom Đogani vlada prava pometnja među vlasnicima klubova. Neki od njih spremni su da izdvoje pozamašnu sumu novca, samo da pobednica Zadruge svoj prvi nastup održi u njihovom lokalu.

Luna uskoro kreće da nastupa kao pevačica po regionu i inostranstvu, a prvu će je čuti gosti kluba čiji vlasnik ponudi najeveću sumu.

foto: Nemanja Nikolić

"Luna se dogovorila sa svojim timom da krene da nastupa kao pevačica tek kada objavi prvu pesmu "Deveti krug". Njen muzički prvenac zajedno sa spotom damas će ugledati svetlost dana , a ona će se dogoditi i njen prvi nastup. Gazde klubova su veoma zainteresovane za Lunin nastup, pogotovo za prvi nastup, za koji nude velike cifre. Gazda jednog kluba u inostranstvu spreman je da izdvoji 10.000 evra za Lunin prvi nastup. Luna će verovatno imati prvi nastup u klubu koji joj bude ponudio najveći honorar iako zbog treme priželjkuje da to bude Beograd, kako bi porodica i prijatelji došli da je podrže," navodi izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da će cena njenog nastupa tek biti utvrđena:

foto: Printscreen

- U ovom trenutku još uvek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. Ona čeka da izađe njena prva pesma i spot, pa u zavisnosti od toga kako pesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cenu. S obzirom na to da je Kija posle "Zadruge" imala cenu od 4.000 evra, a da se prethodno nije bavila pevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cenu - nada se izvor "Blica".

Saša Đurić, menadžer Lune Đogani, potvrdio je da za Lunin prvi pevački nastup vlada veliko interesovanje.

foto: Printscreen Youtube

- Čujem se sa ljudima sa svih strana. Zovu ljudi iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Bosne, i iz inostranstva i informišu se. Zvalu su me i iz Slovenije. Nikom nisam dao zeleno svetlo, jer čekamo da izađe pesma, da se zavrti sedam dana, pa da vidimo šta i kako - kaže Saša za i dodaje da još uvek ne zna koliko će novca tražiti za Lunine nastupe:

- Još uvek ne znam koliki će biti Lunin honorar. Ona će na bini biti sa dve igračice, imaće skupe kostime, imaće i di-džeja. Pevaće dva bloka po sat vremena, imaće performanse - objašnjava menadžer.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.