MARINKO ROKVIĆ IMA 2 DVORIŠTA I VILU OD 200.000 €: Za ovo je PRODAO DUPLEKS,a ima i BAZEN! Oni ga baš uživaju!
Marinko Rokvić, Foto: Ana Paunković

RASKOŠ

MARINKO ROKVIĆ IMA 2 DVORIŠTA I VILU OD 200.000 €: Za ovo je PRODAO DUPLEKS,a ima i BAZEN! Oni ga baš uživaju!

Rokvići, kao i njihove komšije, poseduju dvorište na dva nivoa

Objavljeno: 10:12h

Do sada smo više puta imali priliku da vidimo kako izgleda dom Marinka Rokvića, ali samo prednju fasadu. Dvorište i ostatak kuće Rokvići nisu fotografisali, pa je ekipa Kurira odlučila da poseti njihov komšiluk i napravi nekoliko fotki.

foto: Nemanja Nikolić

- To su ove kuće u nizu, sve su iste, imaju čak i dvorišta ista. Marinka često viđam ovde na Košutnjaku, stalno trenira i trči ujutro kad ustane. Ponaša se sasvim uobičajeno, jednom smo čak i popričali opušteno. Ljubazan je čovek - rekla nam je jedna gospođa koju smo zatekli u šetnji sa psom na sportskim terenima.

foto: Nemanja Nikolić

Rokvići, kao i njihove komšije, poseduju dvorište na dva nivoa. U donjem se nalazi bazen, dok je u gornjem garnitura za sedenje. Iz dvorišta se izlazi pravo na terene za trčanje, kao i ogroman prostor u kojem su postavljeni golovi za fudbal. Kako se ranije pisalo, ova luksuzna kuća Marinka je koštala 200.000 evra, što nas ne čudi s obzirom na to da se nalazi na dobroj lokaciji. Pre toga porodica Rokvić živela je u dupleksu na Novom Beogradu, koji su prodali i kupili dva manja stana u tom delu grada.

foto: Nemanja Nikolić

- Reč je o stanu velike kvadrature, pa mu je trebalo nekoliko meseci da pronađe kupca. Kad ga je konačno našao, sinovima Nikoli i Marku kupio je nekretnine koje su oni odabrali, a za suprugu i sebe je pazario kuću u Diplomatskom naselju. Sviđa mu se kraj u kojem sada živi, posebno jer mu je sve u blizini. Do centra grada stiže za desetak minuta, a isto toliko mu je potrebno i do Novog Beograda, gde mu žive sinovi - rekao je tada izvor blizak pevaču.

Bonus video

MILICA PAVLOVIĆ KAO ŽIVA VATRA NA SVOM ROĐENDANU! Di-džej u dvorištu, lejzi begovi i lampioni za goste! A tek kad je ZAIGRALA podigla temperaturu na 200!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.