DA LI SE SEĆATE DEČKA MARIJE ŠERIFOVIĆ? Evo kako izgleda JEDINI MUŠKARAC s kojim se pojavila u javnosti (FOTO)
Marija Šerifović, Foto: Nemanja Nikolić

pokazala ga celom svetu

DA LI SE SEĆATE DEČKA MARIJE ŠERIFOVIĆ? Evo kako izgleda JEDINI MUŠKARAC s kojim se pojavila u javnosti (FOTO)

Pevačica je samo jednom u životu predstavila svog momka, a onda priznala da voli žene

Objavljeno:

Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović svoj privatan život krije od medija, ali je pre desetak godina celom svetu pokazala jednog dečka.

O se*sualnom opredeljenju pevačice već godinama unazad kruže razne glasine i dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pevačica je to godinama demantovala. Međutim, oduševila je javnost kada je hrabro u svojoj autobiografiji "Ispovest" priznala da ima sklonosti i ka ženskom polu.

Ipak, iako pevačica retko govori o svojoj privatnosti, ona je 2008. godine bila toliko srećno zaljubljena da je svima priznala svoju ljubav sa crnogorskim pevačem Slavkom Kalezićem, a na internetu su se pojavile fotografije na kojoj se strasno ljube.

Marija i Slavko su svoju vezu započeli nakon Marijine pobede na Evrosongu 2007. godine. Pevački par bio je u srećnoj vezi, ali je ona potrajala svega nekoliko meseci.

Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala", rekla je Marija za Story nakon raskida.

Slavko je takođe jednom prilikom progovorio o njihovoj ljubavnoj vezi:

Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno... Pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu", rekao je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.