CECA SE GODINAMA MOLILA U MANASTIRU GDE JE SAHRANJEN MIHIĆ: Od monaha je tražila samo JEDNU STVAR!
Foto: Filip Plavčić, Pritnscreen

manastir rajinovac

CECA SE GODINAMA MOLILA U MANASTIRU GDE JE SAHRANJEN MIHIĆ: Od monaha je tražila samo JEDNU STVAR!

Scenarista je sahranjen na groblju manastira Rajinovac uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja

Objavljeno:

Proslavljeni scenarista Gordan Mihić preminuo je 11. avgusta, u osamdesetoj godini života. Brojni prijatelji, poznanici i poštovaoci njegovog lika i dela s nevericom su primili ovu tužnu vest, a Gordanov odlazak je najteže pao njegovoj supruzi Veri Čukić i ćerki Ivani Mihić.

Scenarista je sahranjen na groblju manastira Rajinovac uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja, kako je saopštila njegova ćerka Ivana.

foto: Pritnscreen/youtube

Ovaj manastir u Begaljici nedaleko Grocke često posećuje i naša najveća muzička zvezda Svetalana Ceca Ražnatović. Dok se Cecina dugogodišnja prijateljica i saradnica Marina Tucaković borila s opakom bolešću, Ražnatovićeva je redovno posećivala manastir i od monaha tražila da se čitaju molitve za Marinino ozdravljenje.

foto: Vladimir Šporčić

Koliko je Ceca privržena ovom manastiru govori i činjenica da je pre nekoliko godina kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.