OD TATE UBICE I MAME NANOGICE NIJE MOGLA BOLJE DA NAUČI: JK udarila NAJNIŽE DO SAD! Bruatlno IZVREĐALA Cecinu ĆERKU
Karleuša ponovo započela estradni rat, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

rat sa cecom i anastasijom

OD TATE UBICE I MAME NANOGICE NIJE MOGLA BOLJE DA NAUČI: JK udarila NAJNIŽE DO SAD! Bruatlno IZVREĐALA Cecinu ĆERKU

Karleuša je na društvenoj mreži potkačila biznismena Dragoslava Ilića

Objavljeno:

Jelena Karleuša brutalno je ponovo započela estradni rad sa Svetlanom Cecom Ražnatović, ovoga puta udarajući najniže na Cecinu ćerku Anastasiju, nazivajući je mutavom zgaženom mačkom.

Naime, Karleuša je na društvenoj mreži potkačila biznismena Dragoslava Ilića koji je u Srbiju došao kako bi proslavio rođendan, a odmah joj je na isti način odbrusio Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju.

foto: Printscreen

To je JK veoma razljutilo i odmah mu je zapretila da se što pre sabere i da joj se izvini. Jelena je potom oplela po Cecinoj ćerki Anastasiji, vređajući je najniže i najvulgarnije.

foto: Pritnscreen

"Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo (?!). Ili si morao javno da dolažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Ko tebe dira?! J*bem ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. Nakrodileri i te k*rve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći pravu istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Ali tvoj izbor. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjena Režepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš bre biciklom na Rusiku. Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet. A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči. PS (Saberi se Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem), napisala je Jelena na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.