Hitmejkerka! Ove naše folk hitove ste sigurno čuli, ali niste znali da ih je pisala Jelena Krsmanović!

Za Tanju Savić, Bekutu, Dinču..

Hitmejkerka! Ove naše folk hitove ste sigurno čuli, ali niste znali da ih je pisala Jelena Krsmanović!

Ubijena pevačica je bila zaista multitalentovana umetnica! Ona je sa svojim suprugom komponovala mnoge poznate numere našim pevačima!
Objavljeno: 15:49h

Tragično preminula pevačica Jelena Krsmanović pored pevanja bavila se i komponovanjem pesama sa suprugom Zoranom Marjanovićem. Na korak od Jeleninog ubice: Borila se do poslednjeg daha, koža montruma ostala pod noktima pevačice!

Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
Pevačica se pred smrt posvađala sa mužem: Ljubomorne sms poruke novi ključ u istrazi! Bračni par Marjanović je potpisao mnoge velike hitove, o čemu je Jelena pričala u poslednjem intervjuu. Razrešena misterija: Urađena obdukcija svirepo ubijene pevačice!
Printscreen/ YouTube/ Grand Koktel Tv Grand
Šta je Jelena Krsmanović poslednje napisala na Fejsbuku? (FOTO) - Pošto imamo naš studio, a moj muž je kompozitor i aranžer pa smo napravili gomilu hitova. Eto na primer "Zlatnik" Tanje Savić, "Digni me pao sam" Dinča, "Konak" Ana Bekuta, Suzana Jovanović "Amajlija" i mnoge druge - rekla je Jelena u poslednjem intervjuu. Jelenina majka je pozvala ćerku, a umesto nje javio se ubica i ćutao 43 sekunde! (FOTO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.