Cecu ne dotiču zabrane komšija: Nikada neću ići u Hrvatsku! (FOTO)

briga je za embargo

Cecu ne dotiču zabrane komšija: Nikada neću ići u Hrvatsku! (FOTO)

Najpopularnija srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović kaže da ne mari za to što su joj Hrvati zabranili ulazak u "lijepu njihovu"
Objavljeno:

Nakon što je hrvatski MUP izrekao 20-godišnju zabranu ulaska u zemlju srpskoj zvezdi, oglasila se i naša pevačica. Ona poručuje da joj nikada nije ni palo na pamet da ide kod komšija. Ko sve od Srba ne sme da u Hrvatsku? Na spisku Šešelj, Krile i Majka nacije! Pored Cece, ulazak u Hrvatsku je zabranjen i lideru radikala Vojislavu Šešelju i kontroverznom učesniku "Farme" Kristijanu Goluboviću.

Fonet
Tu zabranu Hrvati temelje na zakonu o strancima i ne haju što je upravo Ceca jedna od najslušanijih pevačica u zemlji. Samo zlobnici tvrde da su raskinuli! Ceca i Aleksandar proslavili godišnjicu! (FOTO) - Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala nameru da tamo idem. Nisam ni znala da su me stavili na listu nepoželjnih. Uopšte me to ne zanima. Mogu samo da se nasmejem na njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Nek rade šta hoće, nek me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku - kaže pevačica.
Ceca kaže da ne koristi puteve kroz "lijepu njihovu" čak ni kao tranzitne: - Svuda putujem avionom, tako da uopšte nemam potrebe da ulazim u tu zemlju. Moji putevi ne vode tamo, a moja brojna publika iz Hrvatske uvek nađe put do mene. Uzalud je svima da me zabranjuju - rekla je Ceca. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.