RUŽA RUPIĆ DOBILA PONUDU DA UĐE U RIJALITI: Nemam ništa protiv, sigurno bih bila ZANIMLJIVA!
Ruža Rupić, Foto: Printscreen/ Instagram/ ruza_rupic

MLADA ESTRADNA NADA

RUŽA RUPIĆ DOBILA PONUDU DA UĐE U RIJALITI: Nemam ništa protiv, sigurno bih bila ZANIMLJIVA!

Na ljubavnom planu je, kaže, sve u najboljem redu

Objavljeno:

Mlada pevačica i jutjuberka Ruža Rupić priznala je da je odbila obe ponude za ulazak u rijaliti. Ona je tom prilikom istakla da nema ništa protiv rijalitija, ali da smatra da je bolje da ostane kod svoje kuće gde ima svoj "rijaliti koji je doziran".

?

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on

- Imala sam dve ponude za učešće u rijaliti šou-programu i obe sam odbila jer mislim da se ne bih osećala dobro posle svega što sam uradila kada bih na to pristala. Nemam ništa protiv rijalitija, čak je mnogo pomogao nekim mojim koleginicama, ali ja sam jako živčana osoba, brzopleta sam, možda je ipak bolje da ostanem kod svoje kuće gde imam svoj rijaliti koji je doziran - izjavila je ona, pa dodala:

- Bila bih zanimljiva sigurno, ali posle rijalitija bi bilo meni zanimljivo u mojoj glavi.

Na ljubavnom planu je, kaže, sve u najboljem redu.

- Sve je potpuno u redu. Ispunjena sam i raspoložena i to je sve što ću reći. Svaki put kada sam pričala o momcima, to se posle uništilo - rekla je ona.

Kao uspešna jutjuberka, zadovoljna je što se izborila za samostalnost, ali ne planira da stane tu.

U inat kisi i losem vremenu. ?☀️

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on

- Što više radiš, više ćeš da zarađuješ. Nije jednostavno doći do toga da uzimaš novac od nekoga. Ja sam tek posle dve, tri godine bavljenja vlogom omogućila sebi da mogu da živim od toga. Samo da naglasim, ja sa 17 godina, ne ja sa 30 godina, pošto verujem da će mi tada trebati mnogo veća suma novca, nego sada. Oslobodila sam moje roditelje od toga da mi daju džeparac, mogu da isplatim svoje pesme, spotove, jer ja u svoju karijeru ulažem sama. Iza mene niko ne stoji i niko ne ulaže. Mogu da kažem da sa 17 godina imam lepu zaradu, ali nadam se da će za koju godinu biti mnogo više - rekla je Ruža.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Aleksa Savić

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.