BOGATA RUSKINJA ODLEPILA ZA KAĆOM ŽIVKOVIĆ: Pevačicu spopala ŽENA, odmah LEGLA PORED NJE, a onda...
Katarina Živković uživa na odmoru, Foto: Printscreen

nema sreće u ljubavi

BOGATA RUSKINJA ODLEPILA ZA KAĆOM ŽIVKOVIĆ: Pevačicu spopala ŽENA, odmah LEGLA PORED NJE, a onda...

Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo

Objavljeno:

Katarina Živković zapala je za oko Ruskinji milionerki, koja se sunčala tik do nej na bazenu u Budvi. Pevačica je odmah skontala o čemu s radi, a ponuda da je žena odvuče u krevet nije joj bila dovoljno primamljiva, iako je priznala da joj imponuje.

"Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila za sunčanje pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula" , rekao je dobro obavešteni izvor.

"Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna... Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom", dodao je izvor blizak pevačici.

Kada je Živkovićeva shvastila da Ruskinja neće tako lako odustati, pevačica se uozbiljila, pa pokupila stvari i u Beograd se ipak vratila sama.

"Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje" rekla je Kaća nedavno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.