ŽAN-KLOD VAN DAM ŠEROVAO HIT NAŠE FOLK DIVE: Podelio je njen video uz OVE REČI (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

VELIKI PRIJATELJI

ŽAN-KLOD VAN DAM ŠEROVAO HIT NAŠE FOLK DIVE: Podelio je njen video uz OVE REČI (VIDEO)

"Draga Dragana Mirković, veoma sam ponosan što mogu da predstavim ovaj tvoj sjajni video..."

Objavljeno:

Popularni holivudski glumac i majstor borilačkih veština Žan-Klod Van Dam je već dugo u prijateljskim odnosima sa našom čuvenom folk pevačicom Draganom Mirković i njenim suprugom Tonijem Bijelićem.

Sada je podelio video sa Draganinom pesmom "Zamena", uz prateći tekst: "Draga Dragana Mirković, veoma sam ponosan što mogu da predstavim ovaj tvoj sjajni video, s tvojim predivnim glasom. S ljubavlju za tebe, Balkan i ostatak sveta, takođe i za tvog supruga Tonija!", napisala je holivudska zvezda.

Kako je Espreso ranije pisao, poznato je da su neke javne ličnosti na našoj estradi od Tonija kupile skupocene automobile modela "maybach",a jedan takvih u svojoj garaži je želela i zvezda akcionih filmova, o čemu je razgovarao sa Tonijem.

Van Dam se, takođe, prošle godine pohvalio dugogodišnjim prijateljstvom s Draganom, prilikom proslave rođendana. "Ljudi, ne mogu vam dovoljno zahvaliti za sve lepe želje i čestitke. Evo još jedne, od moje drage prijateljice, predivne Dragane Mirković", napisao je. "Dragi J.C. želim ti sreću i najbolji mogući provod. Srećan rođendan, brate", rekla mu je Dragana Mirković tada u videu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.