LIDIJA VUKIĆEVIĆ NEREALNO IZGLEDA U 58. GODINI: Fanovi je MOLE da uradi SAMO JEDNO! (FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: Printscreen/ Instagram/ vukiceviclidija

SVAKA JOJ ČAST

LIDIJA VUKIĆEVIĆ NEREALNO IZGLEDA U 58. GODINI: Fanovi je MOLE da uradi SAMO JEDNO! (FOTO)

Malo ko joj veruje da je nedavno napunila 57 godina, pa se često šale sa njom kako bi svi voleli da kao i ona stare unazad

Objavljeno:

Srpska glumica Lidija Vukičević poznata po ulozi Violete Popadić iz nekad popularne serije 'Bolji život' i danas rado pokazuje svoje telo.

Malo ko joj veruje da je nedavno napunila 57 godina, pa se često šale sa njom kako bi svi voleli da kao i ona stare unazad.

foto: Printscreen

- Dok čekam more dobra je i slana soba, hedonizam mi je najomiljeniji pravac u životu - stavila je opis fotografija naša glumica.

Lidija je poznata po provokativnim fotografijama koje objavljuje. Često se slika u kupaće kostimu, a upravo tada i dobije najviše komplimenata na račun mladolikog izgleda.

foto: Printscreen

- Napiši nam knjigu da znamo i mi kako tako lepo da izgledamo - jedan je od mnogoborjnih komentara njenih fanova.

Na svom Instagram profilu ona podstiče ljude na to da više uživaju u životu, da se bave fizičkom aktivnošću i širi pozitivne poruke.

foto: Printscreen

- Razmišljam i sabirem sve blagoslove koje mi je Bog dao i sretna sam. Moram vam reći, ne znam kako se to zove, ali ja i dalje mislim da mi najljepši dani i najljepše stvari tek dolaze. Vjerojatno sam nepopravljiv optimist. Veliku ljubav svima šaljem, zahvaljujem se na divnom zajednički provedenom vremenu, svim porukama i želim vam zdravlja - napisala je.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.