BIVŠI MUŽ SNEŽANE DAKIĆ VARA I NOVU ŽENU: Uhvaćen NA DELU s mlađanom devojkom! Zaposlena je u NJEGOVOJ FIRMI!
Vladimir Mikić vara i drugu suprugu, Foto: Privatna arhiva/ Kurir, Damir Dervišagić

ŠOK!

BIVŠI MUŽ SNEŽANE DAKIĆ VARA I NOVU ŽENU: Uhvaćen NA DELU s mlađanom devojkom! Zaposlena je u NJEGOVOJ FIRMI!

Odmah su se dopali jedno drugom i ušli u vezu

Objavljeno:

Bivši suprug Snežane Dakić, Vladimir Mikić, već treći put pada na istim greškama! Kako Kurir ekskluzivno otkriva, biznismen svoju sadašnju suprugu Jovanu Miljković vara s devojkom koja je zaposlena u njegovoj firmi.

Reč je o 25-godišnjoj S. M. (ime i prezime poznato redakciji), koja s njim radi i često putuje službeno. Kurir je došao u posed fotografija na kojima se jasno vidi da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Ljubavnici su nedavno večerali u jednom prestoničkom restoranu, gde su se naočigled svih prisutnih ljubili. Prema rečima Mikićevih prijatelja s kojima smo razgovarali, on je tajnu vezu s dotičnom devojkom započeo pre Uskrsa ove godine.

foto: Privatna arhiva/ Kurir

Firma kao pokriće

- Nova ljubavnica toliko liči na Jovanu da su zaposleni u Vladimirovoj firmi u početku mislili da su sestre. Odmah su se dopali jedno drugom i ušli u vezu. Oko uskršnjih praznika putovali su u Pariz, da bi nedavno nekoliko dana „službeno“ proveli u Sarajevu. Izlaze zajedno jer im je pokriće to što rade u istoj firmi, a njihov odnos poznat je ljudima u njihovim okruženju - otkriva naš izvor i dodaje da je Jovana počela da sumnja u suprugovu vernost.

- Ona je prezauzeta obavezama oko deteta, a i nema nameru da proverava muža. Ali osetila je promenu u Vladimirovom ponašanju, a načuo sam i da je čula za njegovu paralelnu vezu sa S. M. Budući da Jovana zna da je njen suprug sklon neverstvima, mogla je i da očekuje da joj se vrati kao bumerang to što je Vladimir svojevremeno varao tadašnju suprugu Snežanu s njom - kaže izvor.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Mikić i Dakićeva su se na voditeljkinu inicijativu razveli posle devet godina braka, zato što se Vladimir tada viđao sa 21 godinu mlađom sekretaricom Jovanom, koja je takođe radila u njegovoj firmi. Međutim, nije to bio prvi put da je Mikić napravio takav potez. Dok je bio u braku sa prvom suprugom Draganom, s kojom ima bliznakinje, biznismen se zaljubio u Snežanu, pa se razveo, venčao, dobio dete i - opet razveo. Videćemo da li će „bajka“ i ovog puta imati isti kraj!

Bez komentara

Ovim povodom pozvali smo Snežanu i Vladimira za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Voditeljka je sa ćerkom Laurom na odmoru u Crnoj Gori, a ranije je više puta rekla da je ne zanima šta radi njen bivši suprug.

Bonus video

MALA DŽEHVA SE UVUKLA U CRVENU MREŽU: Bivša zadrugarka zavodi i glasom i stasom, zanjihala GUZ*M koliko je KUKOVI NOSE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.