Sonja Vuksanović o bivšem suprugu: Željko Šašić je slučaj za psihijatra! (FOTO)

rešila da progovori

Sonja Vuksanović o bivšem suprugu: Željko Šašić je slučaj za psihijatra! (FOTO)

Sadašnja supruga Ace Lukasa tvrdi da je Šašić godinama verbalno maltretira i da je to razlog zbog koga je njihova zajednička ćerka Sofija rešila da prekine kontakt sa njim
Objavljeno:
Sonja Vuksanović, bivša supruga pevača Željka Šašića, otkrila je za magazin Story zbog čega je konačno rešila da odgovori na teške optužbe svog nekadašnjeg bračnog partnera. Samo zlobnici tvrde da su raskinuli! Ceca i Aleksandar proslavili godišnjicu! (FOTO)
Instagram/sonjavu
Gala žurke maminih sinova: Živojinovići vs. Ražnatovići - čije punoletstvo je bilo luksuznije? (FOTO)
Ace Lukasa Šašić godinama verbalno maltretira i da je to razlog zbog koga je njihova zajednička ćerka Sofija rešila da prekine kontakt sa njim.
Ne zna se koja je fatalnija! Zanemećete kad vidite kakve dekoltee nose ćerke naših zvezda! (FOTO) Ćerka me je zvala telefonom jer u tom trenutku nisam bila u Srbiji. Ona godinama trpi njegove verbalne napade na mene, jer to je njemu jedini ventil.
ima skoro sedamnaest godina i verovatno joj je prekipelo da joj neko konstantno vređa majku. Zašto, niko ne zna
Instagram/sonjavu
navodnu tužbu koju je podnela protiv Šašića zbog neplaćanja alimentacije. Tužbu nisam podnela iz ličnih razloga, već zbog svog deteta. Davnih dana on se obavezao na alimentaciju, a to što trenutno misli kako ne treba više da plaća detetu školarinu, nateralo me je da potražim pomoć na sudu i dobila sam taj spor.
Nekom je taj novac veliki, nekome nije, ali to je naš dogovor i drugi ne treba da se mešaju u to. On je to prihvatio i ne može posle pet godina da odustane.
da ona i njena porodica konzumiraju narkotike. Mene od njega ništa ne čudi, odlično ga poznajem i zato sam ga i ostavila. Sve mi to liči na njega. A zašto on to radi, koji su njegovi razlozi, ja ne znam.
Degutantno je komentarisati njegove pokušaje da se prikaže kao oštećena strana. To je već pitanje za psihologa, psihijatra ili tim stručnjaka Story.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.