DA LI ĆE TURNEJA DONETI I POMIRENJE BRAKA? Erosu cvetaju ruže i na poslovnom i na privatnom planu
Eros Ramazzoti, Foto: Promo

POŽURITE PO SVOJU ULAZNICU

DA LI ĆE TURNEJA DONETI I POMIRENJE BRAKA? Erosu cvetaju ruže i na poslovnom i na privatnom planu

Erosovi fanovi u Srbiji nadaju se da će doći do svoje ulaznice za njegov koncert, jer je interesovanje neverovatno! Ulaznica za sedenje gotovo da više nema, a prodaja ulaznica ide jako brzo, te i ulaznica za parter ima sve manje. Ako verujete u ljubavnu bajku Erosa Ramazzottija i želite prisustvujete jednom od najboljih koncerata koji se mogu doživeti, požurite po svoje mesto za ovaj spektakl

Objavljeno:

Prethodnog vikenda Eros Ramazzotti održao je tri predivna, rasprodata koncerta u romantičnom antičkom grčkom pozorištu u Taormini. Ovaj vikend bio je važan za Erosa Ramazzottija, ali i za njegove fanove širom sveta, naročito one fanove koji veruju u ljubav i ljubavnu bajku koju su u protekloj deceniji ispisivali on i njegova supruga Marika.

A da li je magija Taormine, predivnog mesta na Siciliji u kojem su održana tri koncerta Vita Ce Ne turneje prethodnih dana, uticala na njihovu ljubavnu bajku? Na veliko iznenađenje italijanske javnosti, Marika ne samo da se pojavila u Taormini već je i svoje prisustvo na koncertu svog bivšeg supruga objavila i na društvenim mrežama. Story sa Erosovog koncerta koji je postovala ova mlada lepotica bio je dovoljan razlog da se fanovi zapitaju: Ima li tu još ljubavi i da li su Eros i Marika, možda, ponovo zajedno? Iako su prethodno njih dvoje i zvanično objavili da je njihovom braku došao kraj, njihov odnos i podrška koju očigledno imaju jedno za drugo daju nadu da ova prelepa ljubavna priča i dalje traje. Magična atmosfera Taormine svakako je dala materijala fanovima da sanjaju i veruju...

Da li će se ljubavna bajka Erosa i Marike nastaviti, odnosno da li će Erosu njegova nauspešnija turneja vratiti i suprugu, to nam ostaje da vidimo. Turneja Vita Ce Ne već sada beleži rekordnu posećenost i neverovatno ineteresovanje publike. Nisu samo u Taormini rasprodati njegovi nastupi, uprkos visokoj ceni ulaznice, sve je više koncerata na ovoj turneji na kojoj se tražila i tražiće se karta više! Slična je situacija i u Beogradu, odakle će, nakon kratke pauze, 24.septembra krenuti i četvrti deo „Vita Ce Ne“ turneje.

Ulaznice po cenama već od 3600 RSD mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

Po svemu sudeći, Eros i dalje veruje u ljubav, a njegova publika i dalje doživljava magiju koju Eros prenosi na svim svojim nastupima. Vidimo se 24. septembra u Štark Areni, na spektaklu koji će se pamtiti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.