DARKO LAZIĆ OPET PROŽIVLJAVA DRAMU! PEVAČ HITNO MORA NA OPERACIJU: Ako ovako nastavim, pući će mi VEŠTAČKI KUK!
Darko Lazić, Foto: Printscreen

NE MOŽE DA SE ODREKNE

DARKO LAZIĆ OPET PROŽIVLJAVA DRAMU! PEVAČ HITNO MORA NA OPERACIJU: Ako ovako nastavim, pući će mi VEŠTAČKI KUK!

Za nekoliko meseci se drastično ugojio

Objavljeno:

Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog debljine ne bi pukao veštački kuk, koji je ugradio nakon što je u oktobru jedva preživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Pevač se, međutim, posle udesa vratio starim porocima - obilju hrane i alkohola. Za nekoliko meseci se drastično ugojio, zbog čega mu je opet ugroženo stanje.

foto: Ana Paunković

- Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nesreće, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - priča Darko.

S obzirom da dijeta nije uspela, on je rešio da operacijom smanji zapreminu želuca.

foto: Vladimir Sporčić

- Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož - priča Lazić i napominje da mu verenica Marina Gagić nikada nije zamerila što ima višak kilograma, jer nikada nije imao izvajano telo.

Bonus video

OVO JE ELEGANTNA KOMBINACIJA ANE BEKUTE U KOJOJ MOŽETE DA STOJITE ČITAVU NOĆ: Pevačica u poznim godinama FURA samo UDOBNO!

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.