RAZVOJNI PUT SORAJE VUČELIĆ: Rasla u domu, majka joj rano umrla, oca tek posle upoznala! ŽIVELA BUNTOVNO I BAHATO!
Soraja Vučelić imala težak život od detinjstva, Foto: Printscreen

od domskog deteta do fakulteta

RAZVOJNI PUT SORAJE VUČELIĆ: Rasla u domu, majka joj rano umrla, oca tek posle upoznala! ŽIVELA BUNTOVNO I BAHATO!

Starletin život nije bio uvek blještav kao šou-biznis, kome ona uporno stremi

Objavljeno: 08.08.2019. 14:15h
  • 27

Starleta Soraja Vučelić, kojoj je prošlog leta zabranjen ulazak u Srbiju, imala je težak život od detinjstva. 

Naime, ona je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos.

Starleta se rodila u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

foto: Printscreen / Instagram

Sorajin otac nije mnogo mario za ćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini.

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

Kako se priča, ona je znala da se ponaša bahato, a umela je i da se potuče s nekim iz čistog mira. Prvi put pojavila u "Velikom bratu" 2011. godine. To joj je bila odskočna daska. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima.

foto: Printscreen

Tokom proteklih godina Soraja je prilično izmenila svoj lični opis, navodno je imala osam estetskih zahvata, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010.

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice.

Drugarica je potvrdila Sorajinu životnu priču.

Istina je da Saru život nije mazio. Mama joj je umrla kad je imala samo 17. Bila je drugačija kada je bila mlađa, buntovnija, bahatija, ali sada se smirila i sazrela", rekla je njena prijateljica.

foto: Printscreen Instagram

Ona je takođe istakla da ne zna da li je Sorajin tata bio u zatvoru, ali je otrkila da su otac i ćerka u dobrim odnosima i da se čuju.

Ne znam šta je bilo sa njenim tatom, ali znam da se sada odlično slažu. Pre nego što je ušla u kuću "Velikog brata", stalno su se čuli", istakla je svojevremeno Sorajina drugarica.

Strani mediji danas Soraju predstavljaju kao studentkinju psihologije i to sa visokim prosekom koji iznosi devet, prema njenim rečima barem.

Ona je u međuvremenu priznala da je fakultet zapostavila, ali da želi da ga završi, a za to vreme znanje nadograđuje filozofskom literaturom koju čita na putovanjima. Ipak, pošto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, postavlja se pitanje kada će uopšte moći da završi fakultet.

Bonus video

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media