PREUSMERILA POZIVE SAŠE POPOVIĆA DA BI UHODILA PEVAČE: Otkrivamo kako je Miljana PROGANJALA Zvezde Granda!
Miljana Kulić, Foto: Damir Dervišagić

URNEBESNO

PREUSMERILA POZIVE SAŠE POPOVIĆA DA BI UHODILA PEVAČE: Otkrivamo kako je Miljana PROGANJALA Zvezde Granda!

Ovakva biografija ne sreće se dva puta

Objavljeno:

Miljanu Kulić šira javnost upoznala je sredinom 2015. godine, kada joj je i ostvarena dugogodišnja želja da bude medijski eksponirana. Mlada Nišlijka pozvana je u rijaliti Maldivi, gde je od prvog dana privlačila najveću pažnju.

foto: Printscreen

Nakon samo nedelju dana napustila je rijaliti sa izgovorom da se nije snašla u zatvorenom prostoru. Ko bi rekao da će baš ona postati jedan od najvećih rijaliti igrača Srbije. Niko tada nije mogao ni da nasluti šta nas sve čeka.

Ono što nas je sačekalo sada je već postalo dobro poznata istorija. Spletke u prvoj sezoni Parova, veza sa bivšim mužem Goce Tržan, početak trudnoće u jednom, nastavak u drugom rijalitiju, ulazak sa jednomesečnom bebom i majkom u novu sezonu Zadruge... Ovakva rijaliti biografija više se nikada neće ponoviti.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, Miljanin život ni pre nego što je stupila na javnu scenu nije bio ništa manje interesantan. Kulićeva je u nekoliko navrata pričala o svojim dogodovštinama iz mladosti, a mnogi joj nisu verovali da je sve to istina.

Njena opsesija bili su pevači, posebno Zvezde Granda, uhodila ih je i proganjala, od nje im nije bilo spasa. Dušan Svilar, Darko Lazić, Sloba Vasić, Nemanja Stevanović, Nemanja Nikolić, Milan Mitrović, Mišel Gvozdenović samo se neke od njenih žrtvi.

foto: Printscreen Facebook

- Miksi je na snimanjima Zvezda Granda bila redovan gost i glavna atrakcija. Kada se ona pojavi često je privlačila veću pažnju nego mnogi od takmičara. Ljudi su se slikali sa njom, svima je njena pojava bila zanimljiva. Svima sem pevačima. Oni su od nje bežali i krili se jer ih je sve proganjala - otkriva naš sagovornik i dodaje:

foto: Privatna arhiva

- Ona je imala brojeve svih njih. Nikome nije bilo jasno kako uspe da nabavi baš svaki broj, jer su često zbog nje bili prinuđeni da ih menjaju. Pričalo se i da je jednom prilikom preusmerila pozive Saše Popovića na svoj broj. Tada je tek nastao haos.

foto: Facebook

Miljana Kulić u tom periodu bila je maloletna i bez posla, što je nije sprečavalo da svakog vikenda sama dolazi za Beograd.

- Svi smo znali da je iz Niša i nikome nije bilo jasno kako je i zašto roditelji samu puštaju i da li uopšte znaju gde ide. Znate, ona je skoro svakog vikenda dolazila ovde, a to košta. Sa sobom je nosila i punu torbicu telefonskih kartica, i onda kad počne glasanje, smesti se u fotelje pored bine, menja jednu po jednu i glasa za svog favorita. Bila je najvatreniji navijač - priča izvor Espresa.

foto: Privatna arhiva

Očigledno je da su pevači imali i neku korist od nje, jer im toliko glava sigurno nije škodilo. Nekima od njih su ti glasovi i preseli, a evo i ko je najgore prošao.

- Mišel Gvozdenović, on se dečko trudio da bude fin prema njoj, ali ona nije imala granice. Nije imao mira ni na snimanjima, ni kod kuće, ni na nastupima. Ludo je bila zaljubljena u njega, nikako nije mogao da je se otarasi. Proganjala je i njegovu porodicu. Kad bi je videli svi bi se krili od nje - govori izvor za Espreso.co.rs.

foto: Facebook

- Ni Darko Lazić nije ništa bolje prošao. Jurila je i njega i njegovog mlađeg brata Dragana. Nekoliko puta se subotom posle snimanja uputila za njima u Brestač. Žalio nam se tada kako ni sam ne zna koji više broj koristi jer ih stalno menja zbog nje, ali ih uvek sazna. Ma kakve je sve ona ideje imala, to nikad nikom drugom ne bi palo na pamet - rakao je sagovornik i nastavio:

- Sloba Vasić, Saša Kapor, Nemanja Stevanović, koji je tada vodio program, ma i pevačice je uhodila ne bi li dobila neku novu informaciju o svojim simpatijama. To je bio haos! Pričali su mi i da je u kafanici pored studija krenula da bije majku Milana Mitrovića jer nije htela da joj da njegov novi broj, ma užas!

foto: Facebook

- Nama koji smo pre deset godina sve to posmatrali bilo je zanimljivo, uvek je dolazila čudno obučena i našminkana, pa su se sa njom svi šalili, što njoj ni malo nije bilo bitno jer je samo gledala gde su pevači i šta će sledeće da im uradi. Eto ko bi rekao da će nasa "luda" Miksi sa Košutnjaka postati zvezda - završava naš izvor.

foto: Facebook

Miljana Kulić u svojim tinejdžerskim danima vrlo se specifično sminkala, a još specifičnije oblačila, još nekoliko primera kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji:

1 / 11 Foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.