VODITELJKA SE TRI PUTA UDAVALA, KRILA TRUDNOĆU A OVO JE PODELILA SA SVIMA: Marija na svoj rođendan otkrila POL BEBE
Marija Lazić, Foto: Printscreen/Instagram/marrylazic

dirljiva poruka

VODITELJKA SE TRI PUTA UDAVALA, KRILA TRUDNOĆU A OVO JE PODELILA SA SVIMA: Marija na svoj rođendan otkrila POL BEBE

Danas joj je divan dan!

Objavljeno:

Voditeljka Marija Lazić koja je tek u petom mesecu trudnoće objavila da je u drugom stanju, sada je predivnom porukom na društvenoj mreži Instagra otkrila pol bebe.

Ona danas slavi rođendan, pa je tim povodom podelila prigodnu objavu:

Danas je moj dan! Srećan mi rođendan! Srećna sam i zahvalna što već godinama unazad nemam velikih želja, ne zato što sam skromna već zato što sam ih dobro isfiltrirala i razdvojila bitne od trivijalnih, i zaključila da su mi sve one prave, esencijalne ispunjene... Posebna satisfakcija je kada je sreća u tebi, a ne u priželjkivanom, jer si samo u tom slučaju tvorac i kreator svoje sudbine i svakog svog dana, sna, postupka i osmeha... PS. Ostvariće mi se i želja da rodim sebi najbolju drugaricu, dakle hvala ti Boće, hvala ti Univerzume, na svemu. Neka traje...", objavila je Marija Lazić.

Inače, Marija se 2016. godine na Maldivima udala za dugogodišnjeg partnera Vuka Živkovića, a ceremoniji su prisustvovali samo kumovi. Par je zatim po dolasku u Srbiju organizovao građansko venčanje kome je prisustvovao širi krug prijatelja, a godinu dana kasnije usledilo je i treće venčanje - u crkvi.

Da je u drugom stanju otkrila je tek u petom mesecu trudnoće.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.