ODLAZILA SAM S POGREŠNIM LJUDIMA: Posle navodne SVAĐE i FIZIČKOG OBRAČUNA s dečkom, oglasila se Andreana Čekić!
Andreana Čekić je zbog svog ljubavnog života trenutno zanimljiva medijima, Foto: Dragana Udovičić

STAVILA TAČKU

ODLAZILA SAM S POGREŠNIM LJUDIMA: Posle navodne SVAĐE i FIZIČKOG OBRAČUNA s dečkom, oglasila se Andreana Čekić!

Pre nekoliko dana je u javnost dospela informacija da su se Andreana i Marko navodno žestoko posvađali i da je došlo čak i do fizičkog obračuna

Objavljeno:

Pevačica Andreana Čekić sve češće javno izjavljuje ljubav svom izabraniku Marku, a ovog puta otvorila je dušu više nego inače.

"Sa tobom je rečenica "Nije važan cilj, nego put" dobila pravi značaj. Ranije sam na razna mesta odlazila sa pogrešnim ljudima, osećala se usamljena i prazna, terala sebe da se oduševim, ali nikako nije uspevalo. Sa tobom sada sve ima smisla, ljubavi. Sa tobom se radujem svemu što jeste, svemu što će tek da bude. Sa tobom imam sve i više od toga. Zahvalna sam mnogo na tome. Volim te neizmerno, u svakom trenu, na svakom mestu", napisala je pevačica obraćujući se svom izabraniku.

foto: Printscreen

Podsetimo, pre nekoliko dana je u javnost dospela informacija da su se Andreana i Marko navodno žestoko posvađali i da je došlo čak i do fizičkog obračuna, a pevačica je to demantovala. Ovo porukom je, po svemu sudeći, još jednom želela da pokaže da je u njenoj vezi sve u redu.

Bonus video

HAJDI KLUM SE PO DRUGI PUT VENČALA SA ISTOM „PILETINOM“! Svet u šoku njegovim ponašanjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.