DROGIRA SE BAGRA, NA NAŠOJ ESTRADI JE GOMILA ŠLJAMA: JK UDARILA na koleginicu zbog nove pesme, pa se JAVNO OBRATILA
Jelena Karleuša opet proziva kolege, Foto: Printscreen Instagram

novi rat na pomolu

DROGIRA SE BAGRA, NA NAŠOJ ESTRADI JE GOMILA ŠLJAMA: JK UDARILA na koleginicu zbog nove pesme, pa se JAVNO OBRATILA

Bila je veoma oštra

Objavljeno:

Jelena Karleuša, navodno je, sasvim slučano čula novu pesmu jedne svoje koleginice, čiji stihovi glase:

"Zmajevi u glavi, nula pokajanje, Dečko, prsle su mi oči dečko...

Podiže me sve to što mi radiš sad, Ti nisi s’ ovog sveta, Moj si tajni grad, moj geto, Moje drogirano leto."

To je bilo dovoljno da kod Jelene probudi žestok revolt, pa se u prepodnevnim časovima oglasila, kao i obično, porukom koja je više nego direktna i oštra.

foto: Nemanja Nikolić

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem - popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma- počela je pevačica.

- Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali... na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno - BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč - nastavila je pop zvezda.

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično! - poručila je za kraj.

foto: Sonja Spasić

Ovim je aludirala na novi singl pevačice Edite Aradinović, ali ona još uvek nije odgovorila na ovu prozivku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.