CRKVA NIJE HTELA DA IH VENČA: Razlika u godinama NIJE bila JEDINA PREPREKA! U sve je bila umešana i NJENA ĆERKA!
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: Printscreen

LJUBAV NE ZNA ZA GODINE

CRKVA NIJE HTELA DA IH VENČA: Razlika u godinama NIJE bila JEDINA PREPREKA! U sve je bila umešana i NJENA ĆERKA!

Često ističu da su par koji je avanturističkog duha i da su jedno drugom srodne duše

Objavljeno:

Na domaćoj javnoj sceni mnogi parovi srušili su stereotipe koji se tiču velike razlike u godinama. Čak i višedecenijske razlike nisu sprečile neke zvezde da se vole i stupe u brak, čak kada to u crkvi, zbog propisa, nije bilo moguće.

foto: Damir Dervišagić

Jedan od poznatih parova čija je veza od samog početka intrigirala javnost jesu Verica Rakočević i Veljko Kuzmačević. Verica je čak 35 godina starija od svog supruga, ali to im ne predstavlja nikakav problem, pa im je brak oduvek harmoničan. Često ističu da su par koji je avanturističkog duha i da su jedno drugom srodne duše.

foto: Damir Dervišagić

Iako su želeli, nažalost Verica i Veljko nisu mogli da se venčaju u crkvi, jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok je Verica kada se udavala za Veljka imala 65 godina. Još jedna prepreka bilo je to što je kreatorka iza sebe već imala jedan brak sklopljen u crkvi.

foto: Zorana Jevtić

Mnogi su ih osuđivali, ali oni se na to nikada nisu obazirali. Kako se šuškalo, čak je i Veričina ćerka Elena bila protiv ljubavi svoje majke i Veljka Kuzmančevića zbog velike razlike u godinama, te se nije pojavila na njihovoj svadbi.

Bonus video

NOVE „PAKLENE ULICE“ OBARAJU SVE REKORDE U AMERICI! Veće ludilo se očekuje u Evropi i Kini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.