Estrada u šoku: Jelena je bila kulturna, vredna i fina devojka! (VIDEO)

ne mogu da poveruju

Estrada u šoku: Jelena je bila kulturna, vredna i fina devojka! (VIDEO)

Vest o smrti pevačice Jelene Krsmanović ostavila je veliki broj njenih kolega u žalosti
Objavljeno: 14:45h

Tragična smrt pevačice Granda, Jelene Krsmanović, potresla je veliki broj njenih kolega. Užasna smrt: Telo zvezde Granda Jelene Krsmanović pronađeno u kanalu! (FOTO) - Šokiran sam vešću da Jelena nije više sa nama. Duboko sam potresen. Sve do trenutka do kada sam saznao zastrašujuću istinu, nadao sam se najboljem. Nažalost, nisam dočekao dobre vesti! Ovo je nenadoknadiv gubitak za njenu porodicu i sve nas - rekao je Saša Popović. Zvezda Granda ubijena? Policija pored njenog tela pronašla tragove krvi, patike i šnalu za kosu!

Smrt Jelene Krsmanović potresla je i pevačicu Jelenu Kostov, inače njenu koleginicu iz "Grand podukcije". Jelenina prijateljica šokirana: Ona sama, svojom voljom, nikad ne bi otišla! (FOTO) – U šoku sam zbog vesti da je Jelena mrtva. Znamo se sa snimanja emisija. Jelena je bila jedna predivna osoba. Saučešće njenoj porodici. Ovo je nešto što treba sve da nas zabrine jer se više niko ne oseća bezbednim. Ne znam šta da kažem. Uznemirila me je ova vest - rekla je Jelena Kostov.
Vanja Mijatović, jedna od finalistkinja takmičenja "Zvezde Granda". - Šokirala sam se kada sam videla vest i dalje sam pod utiskom. Tragedija, u šoku sam kao i cela Srbija. Sarađivale smo često. Ostavila je utisak vredne, fine i kulturne osobe. Moje iskreno saučešće porodici - rekla je Vanja Mijatović. Muž zvezde Granda: Pretili su joj na Fejsbuku! (FOTO) (VIDEO) Pevačica Maja Marijana je tragičnu smrt Jelene prokomentarisala na društvenoj mreži Fejsbuk. Cela Srbija na nogama: Zvezda Granda oteta dok je džogirala?! Ko ometa rad policije? - Pa ona je bila mlada zena za primer... Zašto bre...Gde je tu pravda... Duša me boli, znam je kad je bila dete.. pa razni zlotvori dišu ovaj vazduh...vrišti mi se od bola i muke! - napisala je Maja. Policija locirala mobilni nestale pevačice Granda! Ni posle 7 sati nije se vratila kući! (FOTO) Jelena Krsmanović nastupa u emisiji "Grand":

Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.