SEVERINA DALA OTKAZ MALOM KEBI, PA SE UVALILA U PROBLEME: Jure ga KAMATAŠI, u DUGOVIMA je do guše!
Severina Kojić, Foto: Dragana Udovičić

BAŠ JU JE POTERAO MALER

SEVERINA DALA OTKAZ MALOM KEBI, PA SE UVALILA U PROBLEME: Jure ga KAMATAŠI, u DUGOVIMA je do guše!

Otkad se Severina zbližila sa Ključeom pregovarali su o tome da on počne da vodi njenu karijeru

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Severina Kojić nedavno je dala otkaz svom suprugu Igoru Kojiću, koji je kao menadžer vodio njenu karijeru svega nekoliko meseci. Kako Srpski telegraf saznaje, njen novi saradnik je Alen Ključe po Hrvatskoj i Zagrebu duguje novac pojedinim ljudima koji pokušavaju da ga lociraju.

Naime, otkad se Severina zbližila sa Ključeom pregovarali su o tome da on počne da vodi njenu karijeru.

- Severina i Alen su odmah kliknuli u trenutku kad su razgovarali o njenoj karijeri, pa ga je ona pitala da li bi bio zainteresovan da sarađuje sa njom, budući da joj treba iskusan menadžer. Alen joj je rekao da bi mu bila čast da sa njom sklopi poslovno partnerstvo. Objasnio joj je i da je čuo priče i o tome kako je ona sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem prekinula dugogodišnju saradnju, ali da je lično nju hteo da pita zbog čega se to desilo jer nije želeo da veruje glasinama - otkrio je izvor i dodao:

foto: Printscreen/Instagram/igorkojic

- Severina je Alenu ispričala i zbog čega Igor više neće biti njen menadžer, navodeći da takva pozicija iziskuje mnogo vremena, a pored malog deteta, to im je u ovom trenutku jako teško da usklade. Rekla je da su im svađe postale česte jer se mali Keba baš i nije snalazio u nekim situacijama u kojima je trebalo da odgovara ili ugovara poslove.

U Hrvatskoj navodno Ključea već neko vreme bije glas da ima finansijskih problema, odnosno da ga nekoliko ljudi u Zagrebu traži zbog nevraćenih dugova.

- Alena bije glas u Hrvatskoj da je u velikim dugovima i da ga kamataši jure da im vrati novac koji je zbog velikog projekta pozajmio pre godinu dana. On je sa dotičnim ljudima sklopio dogovor da će novac vratiti za šest meseci, ali je odavno probio rok i prekršio dogovor. Pevačicu svakako nije previše zanimalo kakvu prošlost Alen ima iza sebe jer je i do nje stigla informacija da nekim ljudima duguje. Seve je u razgovoru sa prijateljima pomenula da je počela saradnju sa Alenom, a kasnije je od njih saznala sve o menadžeru, međutim, Kojićka je i pored toga odlučila da ga angažuje jer nije baš u poziciji da bira saradnike - rekao je izvor.

Bonus video

KARLEUŠINE GU*E BLIZNAKINJE ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Diva se sakrila ispod šešira, a BRUTALNOM pozadinom napravila pometnju u Crnoj Gori!

(Espreso.co.rs/ S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.