BEKAMOVI ANGAŽOVALI MENADŽERA DŽASTINA BIBERA: Evo od kog deteta hoće da naprave SVETSKU POP ZVEZDU! (FOTO)
Dejvid i Viktorija Bekam ponosni roditelji, Foto: Printscreen Instagram

MAMINIM STOPAMA

BEKAMOVI ANGAŽOVALI MENADŽERA DŽASTINA BIBERA: Evo od kog deteta hoće da naprave SVETSKU POP ZVEZDU! (FOTO)

Planiraju mu ozbiljnu muzičku karijeru!

Objavljeno: 21:35h

Najmlađi sin Viktorije (45) i Dejvida (44) Bekama siguran je da želi da se bavi muzikom.

Kruz Bekam (14) ima sve predispozicije da postane nova pop zvezda i postigne svetski uspeh, pa su njegovi roditelji odlučili da urade sve što je u njihovoj moći da mu u tome pomognu.

foto: Printscreen Instagram

Viktorija i Dejvid odlučili su umesto Simona Fullera (59), koji je najzaslužniji za svetski uspeh Spice Girls, ali i samog brenda Bekamovih, angažovati Scootera Brauna (38) kako bi vodio karijeru njihovog sina. Braun je zaslužan za uspeh pevača Justina Biebera (25) i pevačice Ariane Grande (26), zato Bekamovi smatraju da neko 'mlađi i inovativniji' može puno više učiniti za njihovog sina.

Šuška se da je Viktorija potpisala ugovor s najvećom svetskom agencijom za talente, William Morris Endeavour, koji rade s pevačicom Adele (31) i Calvinom Harrisom, a oni će brinuti i za njenu modnu marku. Navodno su se poslednjih nedelja odnosi s Fullerom zahladneli, iako je Viktorija s njim usko sarađivala od sredine 90-ih, kada je krenula u solo karijeru i kada se odlučila za dizajniranje.

foto: Printscreen Instagram

Dejvid je Fullera isplatio s 40 miliona funti za njegovih 33 posto udela u Beckham Brand Holdingsu. Iako je odavno prepoznao talent u Kruzu, Fuller od njegovog ugovora neće dobiti ništa.

Prije nekoliko godina Kruz je na internetu objavio snimak kako peva, koji je ubrzo postao hit. Tako je 'naterao' svoje roditelje da mu plate časove gitare.

foto: Printscreen Instagram

Nakon što je zapevao pred kamerom, za Kruza se zainteresirao i menadžer Justina Biebera.

Cruz, baš kao i Bruklin, Harper i Romeo, je jako marljiv. Ne mogu tražiti ništa više. Iskreni su, zabavni i srećni, to je sve što sam mogla poželeti", rekla je Viktorija jednom prilikom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.