ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA OSTALA BEZ IGDE IČEGA: Evo kako majka pokušava da zbrine Jelenu i njena DVA MALOLETNA SINA
Jelena je bila veoma vezana za pokojnog oca, Foto: Printscreen

niko ko majka

ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA OSTALA BEZ IGDE IČEGA: Evo kako majka pokušava da zbrine Jelenu i njena DVA MALOLETNA SINA

Bivša pevačica se nedavno i razvela

Objavljeno: 19:26h

Bivša supruga pokojnog Mikija Jevremovića Sonja Kulier prodaje namešten stan od 134 kvadratna metra u Beogradu, u naselju Zvezdara, koji je stavila u oglas.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, nekadašnja balerina i misica planira da kupi dve nekretnine - jednu će pokloniti ćerki Jeleni Jevremović i unucima Lazaru i Tadiji, dok će drugu zadržati za sebe.

foto: Privatna arhiva, Kurir

Sonja i Miki živeli su u tom stanu. Kada su se razveli, on je izašao iz njega, a ona je ostala. Kulierova je njemu u kešu isplatila polovinu stana, a potom ga je kompletno renovirala s novim stvarima. Međutim, došlo je vreme da menja neke navike. Ona želi da pomogne ćerki, koja je maltene ostala bez ičega jer je sve što je imala dala dok je bila u braku za potrebe posla u ugostiteljstvu. Zato sada s decom živi kod majke, koja ih je oberučke primila u kuću posle njenog razvoda. Upravo iz tih razloga, Mikijeva nekadašnja velika ljubav odlučila je da stambeno obezbedi Jelenu i njenu decu kako bi im olakšala život. Iako svi lepo žive od svojih zarada i mesečnih primanja, majka uvek misli na svoje dete i trudi se da pomogne koliko može, baš kao što Sonja radi za Jelenu i Stefana, koji je, doduše, u Americi i za njega nema zime", otkriva Kurirov izvor i dodaje da Kulierova drugu nekretninu želi da kupi u Španiji.

Pošto su nedavno mesec dana boravile u Španiji kod Sonjine sestre, obema im se tamo mnogo dopalo. Sonja je oduvek maštala da ima stančić na toj egzotičnoj destinaciji, pa ozbiljno razmišlja da kupi jedan veći apartman na Menorci, na Balearskim ostrvima. Možda neće ove godine, ali u budućnosti svakako sebe vidi tamo, a i prioritet joj je da bude sa sestrom", kaže jedan prijatelj porodice Jevremović.

foto: Privatna arhiva, Kurir

Sonja je ostala nedostupna do zaključenja ovog broja, dok je Jelena potvrdila naša saznanja.

Tačno je da prodajemo stan jer imamo neke planove, ali nije na meni da govorim ništa pošto je to stan moje majke i ona odlučuje o svemu. Hvala vam na razumevanju", rekla je bivša pevačica, koja se nedavno razvela.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.