OGLASILI SE ŠAULIĆI NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE UBICI: Šabana ne možemo da VRATIMO, neka bude adekvatno KAŽNJEN!
Šaulići i dalje nautešni, Foto: Nemanja Nikolić

VERUJU U PRAVDU

OGLASILI SE ŠAULIĆI NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE UBICI: Šabana ne možemo da VRATIMO, neka bude adekvatno KAŽNJEN!

U strašnom sudaru tom prilikom jedino je živu glavu izvukao Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović, koji se jedva oporavlja od saobraćajke nakon operacije

Objavljeno:

Posle pet meseci od tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića (68) i njegovog klavijaturiste Mirsada Kerića (43), javni tužilac u Bilefeldu podigao je optužnicu protiv Turčina Leventa Alsina (35), koji je uzrokovao udes i moraće uskoro da odgovara.

U optužnici stoji da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole i da je pijan u svojoj "mazdi" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini grada Giterzloha. U strašnom sudaru tom prilikom jedino je živu glavu izvukao Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović, koji se jedva oporavlja od saobraćajke nakon operacije.

foto: Kurir

Alsin je prvo proveo tri meseca u pritvoru, a sada, kako tvrdi njegov advokat Jerit Šol, navodno živi u strahu, na tajnoj lokaciji i tvrdi da njegov klijent dobija pretnje.

- Moj klijent je dobijao pretnje smrću na internetu - izjavio je advokat, a prenosi Bild.

Slobodan Bobi Stojadinović nije želeo mnogo da komentariše optužnicu protiv Turčina jer je još obuzet tugom zbog velike tragedije. On je za Kurir poručio da još nije započeo rehabilitaciju jer mu organizam nije spreman ni nakon ovoliko vremena za kompletni oporavak.

- Ne znam šta bih mogao da vam kažem u ovom tužnom trenutku, javiću vam se kad me prođe i ako me prođe ova tuga. Nije mi još počela rehabilitacija, ni posle 107 dana koje sam proveo u bolnici. Želim da se vratim u normalu jer mi je zaista potreban kontakt sa spoljašnjim svetom, familijom i prijateljima - poručio je u suzama Stojadinović za Kurir.

foto: Printscrenn/Youtube

Podsetimo, Šaulić se 17. februara vraćao sa koncerta u klubu "Farinda" u Bilefeldu. On je krenuo na aerodrom u Dortmundu, i sa Kerićem i kumom se vozio u "seatu" po putu A2. Na njih je tada naleteo pijani Levent, i to brzinom od 160 kilometara na sat, na mestu gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas. Sva trojica povređenih prevezeni su u bolnice, a Šaban je ubrzo preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja usled pucanja aorte, dok je Mirsad preminuo nakon dva dana.

Povodom optužnice koja je podignuta protiv Leventa Alsina, za Kurir se oglasila i porodica Šaulić.

- Imamo poverenja u pravosudni sistem Nemačke i očekujemo da čovek koji je uzrokovao smrt Šabana Šaulića i Mirsada Kerića i naneo teške povrede Bobanu Stojadinoviću bude adekvatno kažnjen. Našeg oca i supruga ništa neće vratiti, ali očekujemo da pravda bude zadovoljena - poručio je za naš list PR porodice Šaulić, Goran Jovanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.