ŽIKA JAKŠIĆ JE PRE DAJANE GODINAMA BIO S POPULARNOM PEVAČICOM: Danas ovako priča o njoj! (FOTO)
Žika Jakšić, Foto: prentscreen/youtube/ Nikad nije kasno

stara ljubav

ŽIKA JAKŠIĆ JE PRE DAJANE GODINAMA BIO S POPULARNOM PEVAČICOM: Danas ovako priča o njoj! (FOTO)

Pre braka sa Dajanom Žika se nekoliko godina zabavljao sa pevačicom

Objavljeno: 16:53h

Producent "Zvezda Granda" i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Saša Žika Jakšić pre dve godine razveo se od voditeljke i pevačice Dajane Paunović, ali ona nije bila jedina poznata dama u njegovom životu.

foto: Marina Lopičić

Pre braka sa Dajanom Žika se nekoliko godina zabavljao sa pevačicom Slavicom Ćukteraš. Žika i Slavica su stupili u romansu na početku njene karijere i dugo su je krili od medija.

Romansa je potrajala do 2008. godine, a nakon raskida Slavica je ušla u vezu sa italijanskim operskim pevačem Marčelom Bedonijem kojeg je upoznala putem interneta, a Žika je uplovio u vezu sa Dajanom, koju je oženio 2010. godine.

Žika dugo nije pričao o Slavici, ali ju je nedavno spomenuo kada jr pričao o zvezdama "Granda" koje nisu ispunile njegova očekivanja.

- Meni je žao što neki od njih nisu dohvatili svoj maksimum, zbog svoje neprofesionalnosti ili zbog svog odnosa prema poslu koji nije bio primeren u datim trenucima. Samo mi je toga žao. Mislim da je Tanja Savić imala mnogo veći potencijal od onoga što je napravila, isto mislim i za Slavicu, da je ona mogla još malo da napravi, ali to je život - rekao je Žika u emisiji "Exkluziv" prošle godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.