AUTOMOBIL DAČE IKODINOVIĆA UNIŠTEN POSLE UDESA: Vaterpolista uznemiren!
Danilo Dača Ikodinović, Foto: Dragana Udovičić

incident

AUTOMOBIL DAČE IKODINOVIĆA UNIŠTEN POSLE UDESA: Vaterpolista uznemiren!

Na svu sreću niko nije povređen i nije neka velika šteta 

Objavljeno: 04.08.2019. 11:24h
  • 1

Danilo Ikodinović morao je pravo sa aerodroma, po povratku iz Koreje, da poseti osiguravajuće društvo kako bi sanirao štetu na kolima izazvanu sudarom.

Naime, prema Dačinim rečima, on je džip pozajmio prijatelju dok je bio na putu, a po povratku su ga sačekale ne tako lepe vesti.

foto: Damir Dervišagić

"Čim sam doputovao iz Koreje sačekale su me "divne vesti". Pozajmio sam prijatelju auto dok sam bio na putu, ali eto, njemu se desila manja nezgoda u kojoj je oštećen desni far na mojim kolima. Na svu sreću niko nije povređen i nije neka velika šteta, pa će osiguranje sanirati ceo problem, kaže Dača.

Nekadašnji sportista pokazao je i da je odličan prijatelj, pošto nije tražio prijatelju da on snosi troškove za štetu.

"Otišao sam u osiguranje sam jer nisam želeo da komplikujem situaciju, pa sam rekao da sam ja vozio. U svakom slučaju moj prijatelj nije kriv jer je na njega naleteo drugi auto koji ga je očešao i tako oštetio far", objašnjava Dača.

foto: Zorana Jevtić

"Izašao je iz osiguranja u društvu jednog od radnika koji je nosio fotoaparat kako bi uslikao štetu na autu. Dača mu je smireno objašnjavao šta se dogodilo. S obzirom na to da je u pitanju mala šteta na desnom faru, izgleda da sudar nije bio veliki, već više neko čukanje", navodi izvor koji se našao na licu mesta i objašnjava:

"Ikodinović je bio vrlo ljubazan iako se moglo videti da je uznemiren što su mu kola uništena. Ipak dečko iz osiguravajućeg društva uverio ga je da će sve biti sređeno i da neće dugo čekati da mu džip bude u voznom stanju", kaže izvor za "Blic".

Posle saobraćajke oprezan za volanom

Nakon što je doživeo saobraćajku 2008. godine, Dača je govorio da je vrlo oprezan u saobraćaju.

- Plakao sam danima, da sam tada mogao da zažmurim i umrem, verujem da bih to učinio. Međutim, kako je vreme prolazilo, govorio sam sebi: "Ako si bio mangup da sedneš pijan na motor i da jurcaš 200 na sat, sad budi mangup pa se iz ovoga izvuci". To mi je davalo snagu da nastavim dalje. I sad, posle te nesreće, kažem da nije teško ovako živeti. Sve je u glavi", izjavio je svojevremeno Dača.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media