VIDIMO SE 13. AVGUSTA U SKENDERIJI: Raf Camora zbog Jale i Bube ZAPUCAO u Sarajevo pravo iz Beča! OBEĆAO ŠOU (FOTO)
Trio fantastiko, Foto: Printscreen Instagram

veliki spektakl

VIDIMO SE 13. AVGUSTA U SKENDERIJI: Raf Camora zbog Jale i Bube ZAPUCAO u Sarajevo pravo iz Beča! OBEĆAO ŠOU (FOTO)

Nastupiće i neki od najpopularnijih pevača i muzičara iz regiona

Objavljeno: 20:11h

Počelo je odbrojavanje do 13. avgusta, za kada je najavljen spektakl "Born in Ghetto" u sarajevskoj Skenderiji.

Nastupiće neki od najpopularnijih pevača i muzičara iz regiona, a u ulozi domaćina su Jasmin Fazlić, alijas Jala Brat, i Amar Hodžić, alijas Buba Corelli.

Bez oglašavanja

No, veliku pažnju javnosti definitivno izaziva gostovanje Rafaela Ragučija (Raphael Ragucci), poznatijeg kao Raf Camora. S glavnim gradom BiH Raf ima zavidnu vezu te ga publika uvek dočeka raširenih ruku.

Muzičar, reper, producent, sve je to on, pa ni ne čudi što nema mnogo slobodnog vremena, a u medijima skoro da se ne oglašava.

Ipak, uoči koncerta "Born in Ghetto" Raf Camora je za "Dnevni avaz" otkrio kakve emocije ima zbog dolaska u Sarajevo.

Guten Abend ??

A post shared by RAF Camora (@raf_camora) on

Raf Camora poznat je po tome što krije privatni život, pa je malo šta o tome poznato. Ipak, sudeći prema društvenim mrežama, porodica mu je veoma bitna.

Trenutno sam u Beču. Vidimo se 13. avgusta u Sarajevu na koncertu, svi ćemo biti tu, Jala Brat, Buba Corelli, Senidah i mnogi drugi. Vidimo se tada, nabavite karte. Radujem se dolasku u Sarajevo, susretu sa svim Bosancima i Hercegovcima i druženju s rajom. Radujem se koncertu "Born in Ghetto". Biće to bombastičan šou", rekao je Raf Camora za "Dnevni avaz".

Savršena devojka

Njegove pesme na YouTubeu imaju desetine miliona pregleda, a hit s Jalom i Bubom "Nema bolje" i danas važi za jedan od najboljih od ovog sarajevskog dvojca.

Fanovi su ostali šokirani vešću da Raguči planira okončati svoju karijeru naredne godine, nakon što objavi svoj poslednji album "Zenit", koji smatra krunom. Ovo sve je ostalo na spekulacijama, jer Raf do sada nije potvrdio, ali ni negirao ove navode.

Jedna pesma je poznata sa "Zenita", a to je "Adriana". Nagađa se da je reper u ovoj numeri opisao svoju savršenu devojku, ali opet je nepoznato ostalo je li to samo plod njegove mašte ili Adriana postoji zaista.

Poreklo muzičara

Raf Camora rođen je u francuskom delu Švajcarske, zbog čega je u njegovoj muzici prisutna i melodija tog dela Evrope. Majka mu je Italijanka, a otac Austrijanac. U Beč se preselio sa 13 godina i od tada do danas izgradio zavidnu karijeru. Mediji su ga prozvali fenomenom evropske rep scene.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.