STANKOVIĆ DOBIO SINA: Prisustvovao je porođaju i na kraju je bebi ON hrabro presekao pupčanu vrpcu (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

Prinova

STANKOVIĆ DOBIO SINA: Prisustvovao je porođaju i na kraju je bebi ON hrabro presekao pupčanu vrpcu (FOTO)

Dečak je težak 3.300 grama i dugačak 51 centimetar

Objavljeno: 17:22h

Porodica hrvatskog TV voditelja Aleksandra Stankovića (49) i njegove supruge Željke (35) bogatija je za još jednog, četvrtog člana. Devet godina nakon što su dobili ćerku Unu (9), Željka je rodila i dečaka, prenosi Gloria.hr.

- Beba i ja smo dobro, a tokom porođaja koji je trajao od jutarnjih sati sve sam lakše izdržala jer je Aco sve vreme bio uz mene. Na kraju je hrabro presekao i pupčanu vrpcu - otkrila je Željka.

Porodila se u petak oko 15 sati, prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici Merkur, tri nedelje pre predviđenog termina. Dečak je težak 3.300 grama i dugačak 51 centimetar.

foto: Printscreen Instagram

Željka je ispričala kako ćerkica Una ne može da dočeka trenutak kada će njen brat doći kući, a do tada joj svako malo putem poruka šalje fotografije bebe.

Nakon što su se proteklih devet meseci predomišljali oko imena, dogovor je pao na ime Mak.

- Bilo je to jedino ime oko kojeg smo se svo troje složili - otkrila je Željka.

Stanković i Željka počeli su da se zabavljaju pre 13 godina. Četiri godine nakon toga rodila im se ćerka, pa su se tri godine nakon njenog rođenja venčali i to na brodu tokom letovanja u Dubrovniku. Kada mu je supruga rekla kako očekuju sina, reagovao je, kaže, praktično i pribrano.

- Radiću sve što treba, ali na fudbalske utakmice neću ići - našalio se voditelj.

foto: Printscreen Instagram

Željka je uvek maštala da će imati troje dece, sve dok nije rodila prvo dete.

- Uz sreću odjednom su se pojavili i strahovi, briga uz sve ono što ide uz majčinstvo. Tada sam pomislila da je sasvim u redu imati samo jedno dete. U našem svetu normalno je da se 90 posto odgovornog roditeljstva svali na ženina leđa. Imala sam svoje strahove, iako moj muž i ja ravnopravno delimo svu odgovornost roditeljstva - priznaje Željka.

Ipak, nakon devet godina ponovno je bila spremna.

- U međuvremenu sam se naslušala raznih komentara i pitanja kad ćemo na drugo dete, a nama je baš bilo lepo, svu pažnju i ljubav posvećivali smo Uni - dodala je.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.