U SERIJI KOJA JE ZALUDELA SVET GLUMI JEDNA SRPKINJA: Kada skine kostim Nina je PRAVA LEPOTICA!
Nina Kiri, Foto: Printscreen: Youtube/partizan Video Materijal

SRPKINJA OSVAJA SVET

U SERIJI KOJA JE ZALUDELA SVET GLUMI JEDNA SRPKINJA: Kada skine kostim Nina je PRAVA LEPOTICA!

Karijeru je započela na Diznijevom kanalu a Najveću popularnost stekla pojavljivanjem u seriji "Sluškinjina priča"

Objavljeno:

Popularna serija, koja je zaludela svet, ali i Srbiju definitivno je "Sluškinjina priča", mučna i potresna priča o konačnom rađanju otpora prema mizoginom režimu. Verovatno niste znali da u seriji glumi i jedna Srpkinja.

foto: Printscreen Youtube

Naime, u prvoj i drugoj sezoni ove serije "Sluškinjina priča" sigurno ste zapazili buntovnu Almu Ofrobert, ali sigurno vam nije zapalo za oko to da je u pitanju Srpkinja. Njen lik tumači Nina Kiri (26).

Nina je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Vankuveru. U Kanadi je i započela svoje prve korake u glumi - prvo u školskom pozorištu, a onda je 2007. godine počela i da se profesionalno pojavljuje pred kamerama.

foto: Printscreen Youtube

Prva Ninina uloga bila je u filmu emitovanom na Dizni kanalu "Geek Charming", gde se pojavila 2011. godine. Potom je 2016. godine usledila saradnja sa Sanjom Živković, takođe Srpkinjom koja živi u Kanadi i njih dve radile su na filmu "Cleo".

I ❤️ @handmaidsonhulu

Објава коју дели Nina Kiri (@neeenze) дана

Usledile su uloge u horor filmovima: "Let her out", "The haunted house on Kirby road" i "The Heretics". Uloga u "The Heretics" donela joj je nagradu za najbolju glumicu na "Buffalo Dreams" filmskom festivalu.

Najveću popularnost stekla je pojavljivanjem u seriji "Sluškinjina priča", verujemo da će Nina posle ovog ostvarenja nastaviti da niže uspehe.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.