SEVERINA LJUTA NA LEPU BRENU ZBOG PRIJE! Kojićka poludela kada je čula šta je Aleksandra uradila!
Severina Kojić i Lepa Brena, Foto: Printscreen

TROUGAO

SEVERINA LJUTA NA LEPU BRENU ZBOG PRIJE! Kojićka poludela kada je čula šta je Aleksandra uradila!

Severina nije želela da se javi Breni, jer je pogodio postupak Aleksandre Prijović

Objavljeno:

Severina Kojić ne samo da je zaratila sa svojim kreativnim timom, već je sada izgleda rešila da uđe u rat i sa komšijama na Bežanijskoj kosi, pa više ne priča ni sa Lepom Brenom.

Navodno, razlog je Aleksandra Prijović i njena saradnja sa Folk haus bendom, koji je Severina htela za sebe.

foto: Nemanja Nikolić

- Severina je izuzeto sujetna, pa je opasno zamerila Aleksandri što je angažovala muzičare koje je ona želela. Pre dve nedelje bila je na Bežanijskoj kosi kod svekra Kebe, i dok je šetala sa mužem, sreli su Brenu kojoj se ona nije ni javila - kaže izvor Sveta i dodaje:

foto: Ana Paunković

- Brena je bila u čudu, ali pošto je bila preko puta ulice, nije ništa rekla na to što joj ova nije odmahnula. Kasnije je Seve pričala prijateljima kako je Brena mogla da posavjetuje snaju da ne uzme Lukasov bend, ali Aleksandra tada nije ni znala da je Severina htela saradnju sa njima. -

foto: Prinscreen

- Severina očigledno ne zna da Brena ne može da utiče na snahu, kao ni na sinove, jer da može, svi oni bi živeli s njom i Bobom u vili koju imaju baš do Kojićeve na Bežanijskoj kosi. Brena i Keba i dalje su u super odnosima i redovno se posećuju, ali nijednog trenutka niko od njih nije pokrenuo ovu temu – tvrdi izvor Sveta.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.