DINO MERLIN SE VRATIO U BEOGRAD POSLE 4 GODINE ZBOG SAHRANE BULATA: Njih dvojicu vezivala je JEDNA ŽENA!
Dino Merlin, Foto: Marina Lopičić

PRIVATNE STVARI

DINO MERLIN SE VRATIO U BEOGRAD POSLE 4 GODINE ZBOG SAHRANE BULATA: Njih dvojicu vezivala je JEDNA ŽENA!

Dino Merlin je juče došao na sahranu urednika i novinara Igora Bulata i to je bio prvi put da je uslikan u naoj prestonici posle četiri godine nakon što je održao koncerte u Beogradu. Dino Merlin je, kako saznajemo, porodični prijatelj Bulatovih, a sa njima je i sarađivao.

Objavljeno: 16:20h

Naime, tri koncerta koje je održao u Beogradu 2015. u Areni organizovala je upravo supruga preminulog novinara Igora Bulata, Dada u saradnji sa svojim suprugom. Koncerti su bili uspešni, a prijateljstvo je jako.

Inače, ovi koncerti i te kako su obeležili karijeru Dina Merlina jer je tada doživeo nezapamćen uspeh u našoj zemlji u kojoj do tada dugo nije nastupao.

foto: Espreso

Dino Merlin je rekao da će Igora pamtiti po najboljem, i da su bili prijatelji. Na kraju komemoracije, puštena je upravo Merlinova pesma "Ptica bijela", a to je, kako je otkrio brat Igora Bulata, pevač Marko Bulat, bila želja preminulog.

Igor Bulat sahranjen je juče na groblju Orlovača. Preminuo je od teške bolesti u 48. godini. Vodio je Jutarnji program RTS-a, uključivao se sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je Beogradsku hroniku na javnom servisu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.