IZDALA JE ALBUM ALI NIJE BILA SPREMNA ZA ESTRADNI HAOS! Evo kako SADA živi i izgleda ĆERKA ŽELJKA SAMARDŽIĆA
Minja Samardžić, Foto: Printscreen

da li sećate nje?

IZDALA JE ALBUM ALI NIJE BILA SPREMNA ZA ESTRADNI HAOS! Evo kako SADA živi i izgleda ĆERKA ŽELJKA SAMARDŽIĆA

Ispostavilo se da je njena karijera bila kratkog daha jer se ubrzo nakon objavljenog albuma povukla iz javnosti

Objavljeno:

Popularni pevač Željko Samardžić ima tri ćerke od kojih se do sada samo jedna eksponirala u javnosti. Minja Samardžić do pre nekoliko godina bila je deo javne scene.

Minja je talenat za pevanje nasledila od poznatog oca, pa je pre 10 godina odlučila da započene svoju karijeru, pojavivši se na Beoviziji sa pesmom "Alkatraz". Nakon toga nastavila je da snima pesme a potom izdala i čitav album.

foto: Print Screen Youtube

Ispostavilo se da je njena karijera bila kratkog daha jer se ubrzo nakon toga povukla iz javnosti. Nedavno, Željko je izjavio da je njegova ćerka imala svu podršku ali se sa scene povukla iz samo njoj znanih razloga.

Međutim, Minja nije digla ruke od pevanja. Ona se i dalje bavi muzikom, nastupa po klubovima i na raznim manifestacijama, ali je mediji ne zanimaju. Jednom prilikom izjavila je kako više voli da bude u senci i otkrila da je već duže vreme prateći vokal svom ocu.

foto: Printscreen

Osim što ume lepo da peva, Minja svira gitaru, voli fotografiju a od drugih je izdvaja i njen specifičan imidž.

Ona jako voli da se poigava sa svojom kosom, koja izgleda kao slikarsko platno jer pevačica redovno eksperimentiše sa bojama.

foto: Printscreen

Minja jako voli da putuje, i obilazi popularne turističke destinacije sveta. Slike sa Minjinih putovanja a i sa kojim se popularnim glumcima provodi dok je u Beogradu pogledajte u galeriji.

1 / 9 Foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.