POZNATA VODITELJKA SE POSLE POROĐAJA SKINULA NA PLAŽI! Da li je realno da OVAKO izgleda?
Nevena Rendeli, Foto: Printscreen Instagram

NEVEROVATNO

POZNATA VODITELJKA SE POSLE POROĐAJA SKINULA NA PLAŽI! Da li je realno da OVAKO izgleda?

Zanosna voditeljka pozirala je u kupaćem kostimu i mnoge iznenadila zavidnom linijom

Objavljeno:

Urednica i voditeljka HRT-a Nevena Rendeli letnje dane provodi na Jadranu. Društvo joj prave ćerke, dvogodišnje bliznakinje Mara i Lea i osmomesečna Vita.

foto: Printscreen Instagram

Devojčice su prave zvezde maminog Instagrama, a u moru porodičnih fotografija osvanule su i one na kojima je Nevena uspela da ulovi nekoliko trenutaka za sebe. Zanosna voditeljka pozirala je u kupaćem kostimu i mnoge iznenadila zavidnom linijom koju je vratila svega nekoliko meseci nakon porođaja zahvaljujući trčanju, treninzima i posebnom režimu ishrane.

foto: Printscreen Instagram

- Nakon tri i po meseca merenja, trčanja i birane ishrane napokon mogu da objavim fotografiju u kupaćem kostimu. Nisam twiggy, još uvek sam biggy, ali obrisi moje nekadašnje figure pre porođaja i troje dece napokon se naziru - pohvalila se nedavno Rendeli, koju su pratioci na društvenim mrežama obasipali komplimentima na račun izgleda.

foto: Printscreen Instagram

- Ajmo, za početak izgledaš odlično i za kraj izgledaš odlično-odlično - poručila joj je ispod jedne od fotografija proslavljena dizajnerka Matija Vuica. Reči hvale nisu štedeli ni drugi. "Lepo telo imaš", "Ženo, svaka čast na liniji", samo su neki od komentara.

Bonus video

ANA I DALILA NAPRAVILE LOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Koraćeva zajecala za rijaliti dečkom: Ostavio je David?! FANOVI U ŠOKU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.