BIO JE NAJVEĆI ŠMEKER U BEOGRADU, SMUVAO I KSENIJU PAJČIN! Uslikan ispred KLINIČKOG CENTRA, jezivo MRŠAV I BOLESTAN
Foto: Printscreen

ŠTA MU SE DESILO?

BIO JE NAJVEĆI ŠMEKER U BEOGRADU, SMUVAO I KSENIJU PAJČIN! Uslikan ispred KLINIČKOG CENTRA, jezivo MRŠAV I BOLESTAN

Bivši reper slikao se ispred Kliničkog centra Srbije, a na vratu ima gazu, te se može naslutiti da je imao hiruršku intervenciju.

Objavljeno:

Član nekadašnje grupe "187" Bane Kovačević javnosti je postao poznat 90-ih godina kao član pomenutog rep sastava. Njegovu karijeru obeležile su pesme "Nikada nećeš znati", "Slikaj", "Jedna od mnogih", i mnoge druge...

foto: Facebook

Bane se, nakon što se ovaj nekada popularni rep sastav raspao, povukao sa javne scene, a među publikom ostao je upamćen i po vezi sa pokojnom koleginicom Ksenijom Pajčin.

foto: Facebook

Za nju je pre nekoliko godina rekao i da bi "Pošao sa njom na onaj svet".

Iako se o njemu dugo ništa nije znalo, on je sada na svom profilu na Fejsbuku objavio da se borio sa teškom bolešću, ali i da je iz ove borbe izašao kao pobednik. Bivši reper slikao se ispred Kliničkog centra Srbije, a na vratu ima gazu, te se može naslutiti da je imao hiruršku intervenciju. Budući da je fotografija nastala ispred klinike za kardiologiju i centra za endokrinu hirurgiju, samo se nagoveštava sa kakvom se bolešću borio.

foto: Facebook

- Borba je završena, izašao k'o pobednik - piše u opisu Banetove fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk, a njegovi fanovi i prijatelji istakli su da su srećni što je on uspeo da se izbori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom međutim bilo je i onih koji su se zapitali od čega je bivši reper bolovao.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.