NEODOLJIVA I NEUMOLJIVA BOŽANA! Ko je starleta i Lukasova bivša koja je UHAPŠENA U CRNOJ GORI zbog prostitucije!
Božana Vujinović, Foto: Printscreen Instagram

OTKRIVAMO!

NEODOLJIVA I NEUMOLJIVA BOŽANA! Ko je starleta i Lukasova bivša koja je UHAPŠENA U CRNOJ GORI zbog prostitucije!

Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, nezvanično saznaje Kurir.

Objavljeno:

Božana Vujinović je bosansko-hercegovačka starleta, plesačica i model. Rođena je 1993. godine u Banja Luci, gde je završila osnovnu, a zatim i srednju ekonomsku školu.

2013. godine je bila Miss lista Plejboj i srpska predstavnica na izboru Plejmejt of the Year na Filipinima. 2014. godine je, sa Mimi Oro, uhapšena u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji. Njeno ime je pronađeno među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila Maksimovića. Često boravi u Dubaiju, a mediji su je povezivali sa aferom „Harem“, no ona je sve to demantovala. Bogati Arapi su joj nudili ostrva, kamile, nakit, itd., ali ona je izjavila da je odbila njihove poklone.

foto: Printscreen Instagram

Kako je tokom proteklih godina navođeno u štampi, bila je "najtraženija i najskuplja devojka koja je radila za Maksimovića". Navodno, njen "angažman" traje oko tri godine.

foto: Printscreen Instagram

U julu 2016. godine je na Instagramu objavila fotografiju sa povremenim srpskim reprezentativcem i fudbalerom Lacia, Milanom Biševcem.

foto: Printscreen Instagram

Božana se pojavila u spotu „Noćna ptica“ pevača Saše Kapora, bila je zaštitno lice mnogih klubova, reklamirala je nakit, itd. Jači pol je zove „neodoljiva neumoljiva Božana“. Ugradila je implante u grudi i usne, a pogledajte kako je izgledala pre operacija:

U novembru 2016. nepoznati napadači su pretukli nju i njenog pratioca, nanevši joj teže telesne povrede.

- Sve se desilo u par sekundi. Dvojica su oborila mog druga, a jedan mene. Počeo je da me udara po licu, izbijena su mi tri zuba - rekla je Božana Vujinović tada u izjavi za medije.

Njoj se incident dogodio kada je izlazila sa prijateljicom iz taksija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.