OBOŽAVAOCI ZGODNOG GLUMCA SU ZGROŽENI jer je ovo dopustio svom dvogodišnjem sinu!
Poznati američki glumac, Foto: Printscreen/youtube

osuđen

OBOŽAVAOCI ZGODNOG GLUMCA SU ZGROŽENI jer je ovo dopustio svom dvogodišnjem sinu!

Radi se o videu u kojem njegov dvogodišnji sin Ford stavlja u usta očeve nožne prste, što je Armieju bilo poprilično smešno, kao i njegovom sinu

Objavljeno:

Glumac Armie Hammer tokom vikenda je na svoj Instagram profil stavio video koji je začudio, ali i zgrozio njegove brojne pratitelje.

Radi se o videu u kojem njegov dvogodišnji sin Ford stavlja u usta očeve nožne prste, što je Armieju bilo poprilično smešno, kao i njegovom sinu. Ipak, nekima se nije svidelo što to dozvoljavaju svome malome sinu. Snimak više nije dostupan, ali su ga mnogi strani mediji već objavili na svojim portalima. U to vreme je Armie na video napisao kako se to događalo u trajanju od sedam minuta, i dodao hešteg #footfetishonfleek. Žena na snimku u šali ističe kako to nije normalno. O svemu se na kraju oglasila i Elizabeth Chambers, supruga poznatog glumca. Na Instagramu je odgovorila da se ne radi o sedam minuta, već samo nekoliko sekundi. "Naš sin se voli igrati nogama, a video sam stavila na naš porodični stream jer je ova faza neprestana šala. Deljenje videozapisa na Instagramu nije bilo najbolji potez, ali mogu vas uveriti da nam je sigurnost naše dece i dobrobit uvek prioritet", napisala je Elizabeth, a prenosi TMZ. Iako se video ne može više naći na Instagramu, može se pogledati na stranici TMZ-a. Armie Hammer glumio je u seriji 'Tračera', filmovima 'Šifra U.N.C.L.E.', 'Skrivena ljubav', ali i mnogim drugim poznatim filmovima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večerni.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.