PRVA ISPOVEST BRENINOG SINA: Evo kakve veze ima ČOLINA PESMA sa OTMICOM Stefana Živojinovića!
Stefan Živojinović, Foto: Prinscreen

šali se na svoj račun

PRVA ISPOVEST BRENINOG SINA: Evo kakve veze ima ČOLINA PESMA sa OTMICOM Stefana Živojinovića!

"Kada zađeš u tu temu onda ispričaš sve i svašta, ali treba naći neku pozitivnu stranu"

Objavljeno:

Popularni pevač Stefan Živojinović nedavno je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gde je pričao o svom životu. Pored uspeha koje niže u poslednje vreme, on je otkrio da priprema nova iznenađenja za publiku i da leto provodi radno, na nastupima i u studiju.

Kako se često priča o periodu Stefanovog života kada je bio otet, pevač je rešio da stavi tačku na tu priču i da, kao i do sada, sve okrene na šalu.

foto: Printscreen

- Ne smetaju mi ta pitanja. Najgluplje što mogu da kažem, možda će neko to shvatiti pogrešno, ali meni je drago što se to desilo jer me je to trglo. Da ceniš malo više neke stvari i da postaneš jači. Uvek je dobro da u životu imaš neke stvari koje će onako da ti lupe šamar i da poruče da je jedan život - rekao je Stefan, a na pitanje voditelja da li je to bilo traumatično iskustvo za njega pevač je kratko rekao:

- Tada jeste, sada ne!

Nakon što je u emisiji čuo šta je njegova mama pričala o njegovoj otmici Stefan je to prokomentarisao kroz šalu.

foto: Nebojša Mandić

- Kada zađeš u tu temu onda ispričaš sve i svašta, ali treba neku pozitivnu stranu. Ja sam pre nekoliko dana na nastupu u Beogradu pevao od Čole pesmu “Mjerkam te, mjerkam”, i sad ide deo: “i ja bih te ukrao, i ja bih te...” i ja kažem: “I ja bih me ukrao, ja bih me...” Svi su se smejali. Tako treba i to je stav svakog šampiona, kad god je nešto, tako treba gledati na stvari. Ne treba gledati zašto ovo nije ovako, nego pozitivno i da stavimo tačku na tu temu. I ja bih me ukrao - kroz osmeh je rekao pevač.

U jednom trenutku pevaču je pušten video kada je kao mali uleteo u studio u kojem je njegova mama Lepa Brena bila gošća kod Vanje Bulića, ali se on toga ne seća.

foto: printscreen/GlamurTVHAPPY

- Ja ne verujem da sam ja, ne sećam se ovoga uopšte. Koliko sam ja ovde imao godina? Tri, četiri... Koje dete se seća tako rano bilo čega. Nešto najranije čega se sećam jeste kada se Viktor rodio i kada smo bili u Majamiju, bio je u krevetcu i ja sam prišao da ga vidim. To je najranije čega se sećam - ispričao je Stefan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.