ČABARKAPA POKOSIO PEŠAKA: Digao ga na haubu, pa odbacio NA KOLOVOZ!
Aleksandar Čabarkapa, Foto: Dragana Udovičić

DRAMA NA PUTU

ČABARKAPA POKOSIO PEŠAKA: Digao ga na haubu, pa odbacio NA KOLOVOZ!

Ubrzo je na lice mesta došla i policija

Objavljeno:

Bivši dečko Aleksandre Subotić, Aleksandar Čabarkapa, opet je imao udes! Ovog puta, on je u naselju Boleč pokosio pešaka koji je pretrčavao ulicu, srećom, mladić je prošao bez težih povreda.

Čabarkapa je bio u automobilu supruge Klaudije.

foto: Printscreen

- Upravljao je automobilom kada je na raskrsnici ulica Smederevski put i Maršala Tita u Boleču iznenada naleteo na pešaka koji je pretrčavao put van obeleženog pešačkog prelaza. Čabarkapa je mladića od siline udarca najpre bacio na haubu i vetrobransko staklo, a potom ga odbacio na kolovoz - kaže izvor Srpskog Telegrafa i dodaje da je pravo čudo kako je mladić prošao bez težih povreda.

Kako navodi sagovornik Srpskog Telegrafa, Čabarkapa je odmah izleteo iz vozila u nameri da pomogne povređenom mladiću, a ubrzo je na lice mesta došla i policija, koja je obavila uviđaj.

foto: Zorana Jevtić

- Policajci su ispitali sve očevice koji su se zatekli na licu mesta u trenutku udesa. Utvrđeno je da je Čabarkapi bilo upaljeno zeleno na semaforu i da se on kretao propisno. Takođe, odmah je podvrgnut alko-testu, ali je konstatovano da nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku udesa - kaže sagovornik.

Bivši dečko Aleksandre Subotić, osim šoka, u udesu je zadobio i štetu na automobilu u visini od oko 1.000 evra.

- Ukoliko se utvrdi da je pešak kriv, Čabarkapa će moći da od policije traži zapisnik sa uviđaja i da tuži mladića za naknadu štete - objašnjava sagovornik.

Bonus video

ŽELJKO DOBIO 2 OGROMNE TORTE, A MILJANA I MARIJA KULIĆ NAPRAVILE GALA ŽURKU: Nećete verovati koja izazovna zadrugarka se pojavila na ROĐENDANU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.