ŠALJEM TI TAJNE PORUKE: Bol ne prolazi NI POSLE GODINU DANA! Misica uputila POTRESNE REČI ubijenom suprugu! (FOTO)
Sanja Papić i njen pokojni suprug Miša Ognjanović, Foto: Printscreen Instagram

tuga

ŠALJEM TI TAJNE PORUKE: Bol ne prolazi NI POSLE GODINU DANA! Misica uputila POTRESNE REČI ubijenom suprugu! (FOTO)

Bivša misica objavila je dirljivu fotografiju iz srećnog perioda, kada je uživala sa Mišom i Larom a reči koje je podelila uz fotografiju gađajaju pravo u srce

Objavljeno:

Sanji Papić sudbina je zadala težak udarac kada je izgubila ljubav svog života, poznatog beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića.

Bivša misica je nakon objave poruka bliskih ljudi, objavila i dirljivu fotografiju iz srećnog perioda, kada je uživala sa Mišom i malom Larom. Reči koje je podelila sa pratiocima nema koga nisu pogodile pravo u srce.

"Šaljem ti tajne poruke, dahom noćnih vetrova, a ne znam da li prolaze, pored rajskih vrtova... Sa druge strane jastuka", stihovi su koje Sanja posvetila preminulom suprugu.

Podsetimo, Papićeva se udala u Parizu u avgustu 2017. godine. Bila je u sedmom mesecu trudnoće kada je izgovorila sudbonosno "da". Porodila se 30. oktobra - datum koji je proglasila najsrećnijim u njenom životu. Naslednicu su ponosni roditelji nazvali Lara, međutim, nisu uspeli zajedno da proslave ni njen prvi rođendan, Mišina iznenadna smrti zadala je najteži udarac nekadašnjoj misici.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Zlata Đurković

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.