NIJE HTEO DA PEVA U BEOGRADU NI ZA 200.000 EVRA! Mandić otkrio ZAŠTO Dragojević nije dolazio u Srbiju iako je ŽELEO
Oliver Dragojević, Foto: Dragana Udovičić, Prinstcreen

ZVALI SU GA MNOGO PUTA

NIJE HTEO DA PEVA U BEOGRADU NI ZA 200.000 EVRA! Mandić otkrio ZAŠTO Dragojević nije dolazio u Srbiju iako je ŽELEO

Oliver duže od tri decenije, uprkos brojnim fanovima koje je imao, nije posetio Srbiju

Objavljeno:

Oliver Dragojević preminuo je u 71. godini 29. jula 2018. u KBC-u Split.

Iza sebe je ostavio veliku porodicu, milione obožavalaca, na stotine pesama, tekstova i predivnih trenutaka koje je priređivao svim ljudima koji su ga voleli.

foto: Beta/Denis Cerić

Ipak, Oliver duže od tri decenije, uprkos brojnim fanovima koje je imao, nije posetio Srbiju što je godinama intrigiralo domaću javnost.

Srpski pevač Oliver Mandić gostovao je pre četiri godine u emisiji “Mojih 50” na Naksi radiju i tom prilikom otkrio zašto Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju.

foto: Espreso

"Oliver je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova", rekao je Mandić tom prilikom.

Podsetimo, Dragojević se sreo sa Tanjom Peternek Aleksić u Splitu, a kada ga je autorka popularne emisije upitala da li će Beograd uvrstiti na listu gradova u kojima će napraviti koncert, kantautor je odgovorio:

foto: Printscreen

"Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena", rekao je Oliver u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet" i dodao da ne postoji mogućnost da svoje mišljenje promeni. Takođe, Dragojević je poručio ovdašnjoj publici da je dobrodošla na svakom njegovom koncertu okruženju.

"Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću", rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

foto: Beta

"Bilo je dobrih ljudi tamo", kratko je rekao Oliver Dragojević.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.