SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE: Rada rešila da NAPUSTI SRBIJU! Ostavlja Harisa i odlazi daleko!
Haris Berković, Rada Manojlović, Foto: Dragan Kadić

DOSTA JOJ JE SVEGA

SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE: Rada rešila da NAPUSTI SRBIJU! Ostavlja Harisa i odlazi daleko!

Pevačica je navodno rešila da se osami

Objavljeno:

Iako se, prema sopstvenom priznanju, povukla iz medija dok ne bude imala pravi povod da se pojavi u njima, odnosno nove pesme, Rada Manojlović neprestano krasi naslovnice tabloida.

Upravo zbog toga, ali i novonastalih prozivki, pevačica je navodno rešila da se osami.

foto: Dragan Kadić

- Počev od Harisa Berkovića, sa kojim je stalno rastavljaju, pa sve do prozivki zbog novog automobila koji je kupila, Radi se sve smučilo - počeo je njen prijatelj priču za Svet.

foto: Ana Paunković

- Non-stop je pod lupom. Uvek je živela skromno u odnosu na to kako njene kolege žive, uvek je gledala samo svoja posla, ali konstantno je na udaru zlih jezika i pokvarenih ljudi. Mnoge njene koleginice joj zavide i ljubomorne su na njen uspeh i karijeru, tako da ona dobro zna od koga kreću i potiču sve loše priče koje o njoj izlaze u javnosti, ali ne želi više time da se opterećuje. Jednostavno joj je svega preko glave, i sada je rešila da malo o'ladi od medija i od svega - nastavio je izvor za spomenuti nedeljnik, a zatim zaključio:

- Čak je razmišljala i da ode negde i na nekoliko dana sama da dane dušom, odmori se kao čovek i presabere misli, pa onda da krene lagano ispočetka.

Bonus video

POSLE ŽIKINE ŠARENICE BOJAN VASKOVIĆ PROSLAVIO 36.ROĐENDAN

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.