MUŽ EJMI VAJNHAUS 8 GODINA NAKON NJENE SMRTI PODNOSI TUŽBU: Posle toliko vremena traži SAMO JEDNO!
Ejmi Vajnhaus preminula je u 27. godini života, Foto: Printscreen Youtube

MNOGI SU GA OSUDILI

MUŽ EJMI VAJNHAUS 8 GODINA NAKON NJENE SMRTI PODNOSI TUŽBU: Posle toliko vremena traži SAMO JEDNO!

Osam godina nakon pevačicine smrti, usledila je tužba njenog bivšeg muža Blejka Sivila

Objavljeno:

Ejmi Vajnhaus preminula je 23. jula 2011. godine u 27. godini života. Iza sebe je ostavila brojne hitove koji se i dan danas slušaju, a koji vraćaju sećanje na pevačicu anđeoskog glasa, međutim nije ostavila testament, a sad su se pojavile nove informacije o tome.

Ejmi nije ostavila testament, pa je nakon njene smrti svo njeno bogatsvo oporezovano i prosleđeno njenim roditeljima majci Džanis i ocu Miču.

foto: Printscreen Youtube

Osam godina nakon pevačicine smrti, usledila je tužba njenog bivšeg muža Blejka Sivila, kojom traži da joj se isplati milion funti, jer je proveo sa njom šest godina i jer je, kako tvrdi, zaslužan za mnoge Ejmine uspehe.

Ovo je izazvalo pravi skandal, a ovaj sraman potez najstrože je osudila javnost i Ejmina porodica, koja kaže da Blejk nije zaslužio ništa i da je samo doprineo pevačicinom lošem stanju.

"Ovo je neko ko je potrošio mnogo Ejminog novca tokom vremena koje su proveli zajedno. Takođe je poveo mnogo vremena u zatvoru, donoseći svima ništa osim boli. Dati njemu još jedan novčić bilo bi previše. Reći da bi bilo neprikladno za njega da ima dobit od Ejminog bogatstva bilo bi potcenjivanje", rekao je izvor.

Bonus video

NIJE JOJ BILO DOBRO, POKIDALI SU JE NA KOMADE! Iskrena ispovest Nataše Bekvalac: Od ovoga mi se ledi krv u žilama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.