KIJINA MAJKA DOBILA JE DETE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Sada je osvanula slika nje i KATE KOCKAR, nasmejane i zagrljene
Nadica i Kija, Foto: Printscreen Youtube, Marina Lopičić

NEMA MESTA MRŽNJI

KIJINA MAJKA DOBILA JE DETE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Sada je osvanula slika nje i KATE KOCKAR, nasmejane i zagrljene

Nema razloga za svađe u porodici

Objavljeno:

Neobična istorija porodice Kije Kockar svojevremeno je bila predmet interesovanja javnosti. Naime, u to doba je porodica Đogani, kao argument protiv Kije, koristila činjenicu da je i njena majka Nadica Zeljković bila ljubavnica, a ne zakonita supruga Miloša Kockara, te da ona upravo zbog toga nema prava da sudi Luni.

Nadica je iznenadila sve kada je otvoreno govorila o ovoj temi, tvrdeći da razume naslednicu članova nekada popularne grupe “Fanki Dži”, iako je njen slučaj bio dosta drugačiji.

foto: Printscreen

Kako je javnost saznala iz mnoštva intervjua za domaće medije, ali i iz autobiografije “Moj potpis”, Nadica i Miloš su imali vanbračnu vezu dok je on živeo u Zrenjaninu, samo papirološki nerazveden od supruge Kate, koja je boravila u Nemačkoj, zbog čega se godinama nisu viđali.

Odnos između Kije i njenog oca bio je turbulentan, ali su ipak uspeli da zakopaju ratne sekire pred njen ulazak u rijaliti. Međutim, on je preminuo dok je pevačica boravila na imanju u Šimanovcima, te zbog toga i danas izražava žaljenje što nije više provela vremena u životu sa njim.

foto: Filip Plavčić

Čuđenje mnogih je izazvalo i to što su ona i Kata Kockar, njena maćeha, u sjajnim odnosima.

foto: Printscreen Instagram

Da su čak i dve emotivne partnerke Miloša Kockara – Kata i Nadica, takođe, u odličnim odnosima, pokazale su kada su pozirale na zajedničkoj fotografiji kada je Kata došla da poseti Zrenjanin.Ovaj prizor je izazvao lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a široki auditorijum je konačno dobio priliku da vidi kako Kata zapravo izgleda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.