LUNA BI SA ĐOKOVIĆEM NA KRAJ SVETA! Zaboravila u trenutku na Marka pa za Espreso.co.rs otkrila FANTAZIJU o Novaku!
Foto: Nemanja Nikolić

OPA

LUNA BI SA ĐOKOVIĆEM NA KRAJ SVETA! Zaboravila u trenutku na Marka pa za Espreso.co.rs otkrila FANTAZIJU o Novaku!

Luna Đogani poznata je po tome da nije vešta u skrivanju emocija, a još manje se ustručava da kaže šta oseća ili misli. U to smo se nebrojeno puta uverili prethodne dve godine dok je bila učesnica rijalitija.

Objavljeno: 08:53h

Iako je s Markom Miljkovićem u vezi, koja baš i nije nešto skladna i jaka jer su desetak put raskidali, Đoganijeva mašta o drugim muškarcima, a ovog puta u pitanju je proslavljeni teniser Novak Đoković, koji je u srećnom braku, baš kao što je bio slučaj i sa Slobom Radanovićem.

"Sanjao sam da se Luna Đogani tajno viđa sa Đokovićem u Ulcinju, ali im je romansu pokvario zemljotres. Ovom mom bolesnom mozgu treba odmor od odmora", glasio je status korisnika koji se na Tviteru predstavlja kao Mr Cockiness.

foto: Printscreen

Ovaj komentar izazvao je širok osmeh na Luninom licu, a brže-bolje je požurila da zahvali i da svoj odgovor.

"Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire. Mislim da bi svaka devojka i žena poželela da bude nasamo s njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu", rekla je ona u "Espreso Tviteru" koji ćete imati prilike da pogledate u četvtak na našem portalu ili na Jutjub kanalu Espreso.co.rs

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.