STEFAN KARIĆ SMUVAO TEODORU DŽEHVEROVIĆ! Viđaju se mesecima, a sada je jasno zašto bivša zadrugarka NE PODNOSI KIJU
Stefan i Teodora, Foto: Printscreen Instagram

KO BI REKAO?

STEFAN KARIĆ SMUVAO TEODORU DŽEHVEROVIĆ! Viđaju se mesecima, a sada je jasno zašto bivša zadrugarka NE PODNOSI KIJU

Nisu mogli da sakriju emocije!

Objavljeno:

Rijaliti zvezda i pevačica Teodora Džehverović od kako je izašla iz Zadruge i raskinula sa Anđeom Rankovićem, krije svoj privatni život. Ipak, kako piše Srpski telegraf Teodora je zaljubljena i to ni manje ni više nego bivšeg dečka Kije Kockar.

One se sa njim navodno viđa već mesecima, a reč je o Stafanu Kariću.

Kako navodi izvor blizak pevačici, Teodora i Stefan se već neko vreme viđaju. Dobro je poznato da Teodora ne podnosi Kiju, a sada je jasno i zbog čega.

foto: Printscreen Instagram

- Do sada je uvek izmišljala razloge zbog kojih ne priča sa Kockarevom. Teodora zna da Kija ima brojne fanove i neće da započinje medijski fajt, ali je privatno ne podnosi - rekao je izvor i otkrio da su Teodora i Stefan nedelju proveli zajedno.

- Teodora je prošle nedelje nastupala u Budvi, a Karić je sve vreme bio uz nju. Danju su uživali u hotelu i na plaži, a uveče bi ona otišla na nastup. Do tada su vodili računa o svakom koraku, pošto ne žele da se sazna da su zajedno. Međutim, jedno veče se Karić sa društvom opustio, pa je otišao na Teodorin nastup.

foto: Damir Dervišagić

- Dok je nastupala, Stefan ju je pola sata snimao i hvalio njen izgled. Džehverovićka nije mogla da sakrije emocije, pa se često okretala prema njemu, smeškala mu se i slala mu poljupce. Jasno se videlo koliko su zaljubljeni. Na pauzi je sela za njegov sto, gde su se trudili da budu primećeni - kaže izvor.

Teodora je pre izvesnog vremena izjavila da je zaljubljena, ali da ne želi da se sazna o kome je reč, kako ne bi došlo do nekih bespotrebnih problema.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.